Ağbaba; Görevimiz Tüm Malatya’ya Hizmet Etmek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Beraberinde İl Başkanı Enver Kiraz ve parti yöneticileri ile birlikte Abdulgaffar ve Aşağıbağlar Mahalle muhtarlıklarını ziyaret etti.

Ziyaretler esnasında değerlendirmelerde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Muhtarlarımızın ve mahallelerin sorunlarını dinlemek için ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Milletvekili seçildiğim zaman ilk ziyaretimi muhtarlara yapmıştım. İl ve ilçe örgütümüzle birlikte her zaman muhtarlarımızın yanındayız. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun hepimize muhtarların dertlerini dinleyip, sorunlarını çözme yönünde çalışılması konusunda talimatı var.Bizler de elimizden geldiği kadar katkı sunmaya çaba gösteriyoruz” dedi.

MUHALEFETİZ DİYE BOYNUMUZU BÜKMÜYORUZ

“Muhalefetiz diye boynumuzu bükmüyoruz” diyen Ağbaba, “ Temel vazifemiz hiçbir ayrım yapmadan Malatya’nın tüm sorunlarını gündeme getirip çözüm konusunda katkı sunmaktır. Parti, inanç,düşünce ayrımı yapmadan herkese eşit yaklaşıyoruz. Bizim için bütün muhtarlarımız bir. Bir korona salgını dönemi geçiriyoruz. Bu dönemde de örgütümüz temin ettiğimiz maskeleri bütün Malatya’ya dağıttı.  Eczacısına, berberine, bakkalına yani pandemi süresinde açık olan tüm esnaflarımıza temin ettiğimiz siperlikleri, maskeleri tüm Malatya’ya dağıttı. Herkesten önce davranıp bu ihtiyacı karşılamaya çalıştık. Kimsenin yapamadığını yaptık. Emeği geçen iş adamlarımıza, belediyelerimize, partimize çok teşekkür ediyorum. Karınca kararınca mahalle, muhtar, kişi ayırmadan nerde mağdur varsa örgütümüzle birlikte onarlın yanında yer almaya çalıştık. Daha ortalarda maske yokken yüz binin üzerinde maske dağıttık. Hala da dağıtmaya devam ediyoruz. Ayrıca nerde mağdur varsa onlara da devletten daha fazla yardım ulaştırdık. Kendi kişisel imkanlarımızı kullanarak temin ettiğimiz malzemelerle, yardımlarla, bir muhalefet partisi olmamıza rağmen çok ciddi ve önemli işlere imza atıyoruz. Bununla da gurur duyuyoruz. Sorduk tüm Malatya’ya, sorduk muhtarlarımıza nerede bir yoksul varsa nerede yatağa aç giren varsa onların yanında yer almaya çalıştık. Bu günler gelip geçecek, bugünleri de atlatacağız. Tüm Malatya’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sağlıklı, mutlu günler diliyoruz ”ifadelerini kullandı.

MUHTARLARLA İLGİLİ HAYATA GEÇİRECEĞİMİZ ÇOK PROJEMİZ VAR

Ağbaba konuşmasının devamında; “Muhtarlarımızı özlük hakları ile ilgili konuları da  partimiz gündeme getiriyor. Muhtarlar bugün asgari ücret düzeyinde maaş alıyorsa bunu Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun sayesinde olduğunu tüm muhtarlarımızın bilmesi gerekiyor. Konuyu ilk gündeme getiren Genel Başkanımız olmuştu. Muhtarlarla ilgili hayata geçireceğimiz çok projemiz var. Kamu hizmeti veren muhtarlarımızın personel ve büro giderleri yerel yönetimler tarafından karşılanması lazım. Çünkü muhtarlar yerel yönetimlerin yükünü alıyorlar. Onlar adına mahalle de hizmet veriyorlar. Dolayısıyla masraflarında belediyeler tarafından karşılanması gerekiyor. Genel Başkanımızın selamlarını bugün ziyaret ettiğimiz muhtarlarımıza iletiyorum.”dedi.

MUHTARLARDAN DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR

Aşağıbağlar Mahallesi Muhtarı Ömer Şahin ziyarette yaptığı konuşmada “ Milletvekilimiz Veli Ağbaba bizleri daima arayıp sorarak, dertlerimizi dinleyerek onure etmektedir. Bizim bir dediğimizi iki yapmıyor. Neye ihtiyacımız varsa anında çözüyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz” derken, Abdulgaffar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Özcan ise “Veli Ağbaba mahallemize, muhtarlığımıza her zaman destek veriyor. Mahallede yaşayan ihtiyaç sahiplerine desteklerini esirgemiyor.Bizlere her yönden katkıları, yardımları için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kaynak :Malatyagazetecilercemiyeti

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler