Ak parti malatya’da şok! Başkan Oğuzhan Görevinden Ayrıldı…

2015 yılından bu yana AK Parti Kadın Kolları Başkanlığını başarılı bir şekilde yürüten ve yaklaşık 11 yıldır partinin içerisinde çeşitli görevlerde bulunan, başta Malatya halkı olmak üzere Genel Merkezin büyük beğenisini toplayan Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan atmış olduğu twettle görevinden ayrıldığını belirtti.

Başkan Oğuzhan, AK Parti’de ki aktif siyasi yaşamında kimseyi incitmeyen, naif yapısıyla gerek siyasiler, gerekse vatandaşlar tarafından sevilen bir isimdi.

Başkan Oğuzhan mesajında şu görüşlere yer verdi;

Azimle, sevgiyle yürütmüş olduğum Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığı görevime Genel Merkezimizin taktirleriyle ara veriyorum. Ancak şunu belirtmek isterim. Bu bir bitiş değil, Partimizin ve Genel Başkanımız sn @RTErdogan ‘ın her zaman yanında olduğumu bilmenizi istiyorum.

 

2015 yılı Şubat ayında tek liste halinde gidilen seçimde AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanlığı’na seçilen Aynur Oğuzhan, yaptığı teşekkür konuşmasında, “Bu ülkenin kadınları olarak, milletin geleceği ve ülkemizin yarınları bizleri yakından ilgilendirmektedir. Ne mutlu bize ki şanlı ecdadımızdan devraldığımız cennet vatanı adaletin ve kalkınmanın esas olduğu millete hizmetten başka bir düşünce ve amaç taşımayan AK Parti çatısı altında yani siyasetin en temiz mutfağında yetişiyoruz” dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan’ın Genel Merkezde aktif bir göreve gelmesi bekleniyor.

Kaynak:www.mansetmalatya.com
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler