Akçadağ-Der Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

Malatya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden AKÇADAĞDER Başkanı Murat Maskar ve yönetim kurulu üyeleri yeni yönetime başarı dileklerinden bulundular.

Akçadağlılar Dernek (AKÇADAĞDER) Başkanı Murat Maskar ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz hafta kongre ile yeniden göreve gelen Malatya Gazeteciler Cemiyeti yönetimini ziyaret etti.  AKÇADAĞDER Başkanı Murat Maskar, “Malatya Gazeteciler Cemiyeti yıllardır şehrimiz de var olan marka bir kuruluş. Yeni genel kurul yaptı. Hemşerimiz merhum Haydar Karaduman’dan sonra göreve gelen arkadaşlarımıza başarı diliyorum. Çıtayı daha da yükselteceklerine inanmaktayım. Biz Akçadağ'da iyi bir çalışma yaparak yoksullarımızı ön plana çıkararak yardımlar yapıyoruz. Akçadağ'ın değerlerine sahip çıkıyoruz” dedi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip AKÇADAĞDER Başkanı Murat Maskar ve yönetimine “Hoş geldiniz ziyaretinizden memnuniyet duyduk. Akçadağ bölgemizde doğup büyüyen ve gazeteciliğe başlayan çok sayıda arkadaşımız var. Merhum Başkanımızda Akçadağ'lıydı ve ilçesine çok önem verirdi. Sizlerde örenek olacak çalışmalar yaptığınızı izliyoruz, sizlere de başarılar diliyoruz" diye konuştu. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler