‘Babalar Günü’ Özel Programı Yoğun İlgi Gördü

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Beylerderesi Şehir Parkında düzenlenen ‘Babalar Günü’ özel etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Beylerderesi Şehir Parkında düzenlenen ‘Babalar Günü’ özel etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yeşilyurt Belediyesinin dev yatırımları arasında yerini alan Beylerderesi Şehir Parkı bu kez ‘Babalar Günü’ özel etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Her yıl 19 Haziran’da çeşitli etkinliklerle kutlanan ‘Babalar Günü’ dolayısıyla Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ‘Pelerinsiz Kahramanım-Senin İçin’ sloganı altında düzenlenen ‘Babalar Günü’ kutlama programı keyifli ve renkli anlara sahne oldu.

Beylerderesi Şehir Parkının nezih, modern ve konforlu ortamında gerçekleşen programa 7’den 70’e tüm vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sıra gecesi ve müzik dinletileriyle hareketli bir atmosferin hâkim olduğu etkinlikte vatandaşların mutluluğunu paylaşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya’nın yeni sosyal ve spor yaşam alanı olan Beylerderesi Şehir Parkının özel bir buluşmaya ev sahipliğini yaptığını söyledi.

Bütün babaların Babalar Gününü tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Belediyemizin dev yatırımları arasında yer alan, günün her saatinde çok yoğun ilgi gören, parkları ve sosyal yaşam alanlarıyla bölgemizin cazibesini artıran Beylerderesi Şehir Parkımız yine güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Kentimizin yeni yaşam alanları arasında yerini alan bu güzel ve modern park alanımızda bu kez babalarımız için özel bir kutlama programı düzenledik.7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin neşeli ve keyifli anlar yaşadığı programda özellikle varlıklarıyla her zaman onur duyduğumuz babalarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hiç şüphesiz ki ailenin direği babalardır. Toplumu oluşturan ailenin oluşmasında en önemli görev babalara düşmektedir. Ailenin temel direği olarak görülen babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir. Ailesi için her türlü fedakârlığı üstlenen, her türlü çileye göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalar, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak özveriyle çaba harcamaktadırlar. Bu bakımdan, babaların sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, babalarımıza karşı sevgi saygı ve vefa duygusunun bir gereğidir. Hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımız, geleceğe hazırlanmamız ve sosyal hayata atılmamız konusunda önemli yer tutar. Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babalarımız, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler. Bu vesileyle başta şehit babaları olmak üzere tüm babalarımızın ve baba adaylarının bu özel gününü kutluyorum." diye konuştu.

 

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler