Başarılı Sporculardan Vali Şahin’e Ziyaret

Anadolu Ateşi Spor Kulübü antrenörü Savaş Yılmaz ve Hokey Takımı sporcuları Vali Şahin’i ziyaret ederek elde ettikleri başarıları paylaştılar.

Anadolu Ateşi Spor Kulübü antrenörü Savaş Yılmaz ve Hokey Takımı sporcuları Vali Şahin’i ziyaret ederek elde ettikleri başarıları paylaştılar.

Anadolu Ateşi Spor Kulübü, Yıldızlar kategorisinde Trabzon’da yapılan yarı finallerde 1. olup Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanan ve Küçükler kategorisinde Erzincan’da yapılan Türkiye Yarı Finallerinde birinci olarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanan Anadolu Ateşi Spor Kulübü, 15 Haziran’da Gaziantep’te yapılan Okullar arası Yıldızlar Hokey Türkiye Şampiyonasında büyük başarı göstererek Türkiye Şampiyonu oldular.  

Kazandıkları kupalar ile sevinçlerini Vali Hulusi Şahin ile paylaşan sporcular, hokeyi aslında pek çok insanın bilmediğini, bu nedenle bir amaçlarının da bu sporu tanıtmak olduğunu söylediler. Kulüp antrenörü Savaş Yılmaz ise, dezavantajlı mahallelerde yaşamlarını sürdüren bu gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendirme gayretinde olduklarını, bunu başarılarla taçlandırdıklarını belirtti. 

Sporcu çocuklarla sohbet eden Vali Hulusi Şahin ise sporun her dalının çocuklarımız, gençlerimiz için çok önemli olduğunu söyledi. Elde edilen başarılar ile hem çocuklarımız sosyalleşiyor hem de çocuklarımızın öz güveni yükseliyor. Bu da onların motivasyonunu arttırıyor dedi. Antrenör Savaş Yılmaz’ı ve sporcuları tek tek tebrik eden Vali Şahin, onlara çeşitli hediyeler vererek bundan sonraki yarışmalarda yeni kupalar kazanma sözü aldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler