Başkan Çınar, Başkan Yardımcıları Ve Birim Müdürleriyle Telekonferans Yöntemiyle Toplantı Yaptı

eşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, küresel bir tehdit haline dönüşen yeni tip koronavirüs (KOVİD-19) salgını nedeniyle Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleriyle yaptığı koordinasyon toplantılarını telekonferans yöntemi üzerinden yürütüyor.

BAŞKAN ÇINAR, TÜM HİZMETLER HAKKINDA BİLGİLER ALDI, TALİMATLAR VERDİ

Çin’de ortaya çıkıp dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de ölümlere yol açan (KOVİD-19) salgını nedeniyle koordinasyon toplantılarını ve kalabalık görüşmeleri kaldıran Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, telekonferans üzerinden görüştüğü Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinden devam eden ve planlanan hizmetlerle ilgili detaylı bilgiler alıp, talimatlarını aktardı.

“HİÇ BİR HİZMETİMİZDE AKSAMA YOK, ÇALIŞANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Koronavirüs salgını sürecinde Belediye çalışmalarının büyük bölümünü telekonferans yöntemiyle yürüttüklerini ifade eden Başkan Çınar, “Dünya Sağlık Örgütünün pandemi olarak ilan ettiği (KOVİD-19) salgınının bertaraf edilmesi adına Cumhurbaşkanlığımız ve Sağlık Bakanlığımızın talimatları gereği ilçemizde gerekli tüm önlemleri alıyoruz.  Belediye olarak gerek koronavirüs ile mücadele anlamında sürdürdüğümüz çalışmalar olsun gerekse de diğer hizmetlerimizi aksatmadan sürdürmekteyiz. Belediyecilik hizmetlerimizin önemli bir bölümünü on-line ortamına taşıyıp, teknolojinin imkânlarını kullanarak kurum içinde de teması en aza indiriyoruz. Belediye hizmetlerimizin belli bir düzende ilerleyebilmesi adına kendi içimizde yaptığımız yüze yüze koordinasyon toplantılarımızı bu süreçte iptal ederek, mesai arkadaşlarımızla iletişimi en üst düzeyde tutmak amacıyla toplantılarımızı internet ortamına taşıdık. Çalışma arkadaşlarımızla bu şekilde toplantılar yaparak koronavirüs salgınıyla mücadele hizmetlerimizin yanı sıra diğer hizmetlerimizi ele alıyoruz. Tabii ki bu şekilde görüşme yapmak çalışmalarımızın daha da hızlanmasına neden oldu. Toplantı saatinde sahada çalışmakta olan Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimiz bulundukları noktadan bağlantı yaparak o anda yapılmakta olan işi canlı olarak anlatabiliyorlar. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun, tüm çalışanlarımızla birlikte bu sürecin en kısa sürede atlatılması için gerekli çalışmaları titizlikle yürütüyoruz. Virüs tehdidi ortadan kalktıktan sonra da zaman zaman bu yöntemi kullanmaya devam etmeyi planlıyoruz.Saha çalışmalarını büyük bir özveri ve gayretle sürdüren mesai arkadaşlarıma şahsım ve hemşerilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler