Başkan Çınar, İl ve İlçe Jandarma Komutanlıklarını Ziyaret Etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Jandarma Teşkilatının 182. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Necmi İnce ve Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu'nu ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Jandarma Teşkilatının 182. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Necmi İnce ve Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu'nu ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanıyla birlikte ilk olarak Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu'nu makamında ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte İl Jandarma Komutanlığına giderek Kıdemli Albay Necmi İnce’yi de ziyaret ederek bir süre görüştü.

Jandarma Teşkilatının 182. Kuruluş Yıl Dönümünü tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Jandarma Teşkilatının ülke genelindeki hizmetlerinden her zaman gurur duyduklarını ifade etti.

Jandarma teşkilatı mensuplarının ülkenin dört bir tarafında üstlendiği görevi layıkıyla yerine getirdiğini ifade eden Başkan Çınar,“1839 yılında kurulan ve aziz milletimizin huzuru ve güveni için 7/24 görev başında olan jandarma teşkilatımızın vatan ve millet aşkıyla sürdürdüğü hizmetlerinden bizler her zaman gurur ve onur duymaktayız. Kahraman vatan evlatlarının birlik ve bütünlüğümüz uğrunda gösterdikleri eşsiz fedakârlıklar, her türlü takdirin üzerindedir. Ülkemizin birliğine ve dirliğine karşı gerçekleştirilen bölücü terör faaliyetleri karşısında büyük kahramanlıklarla yapılan operasyonlarda da önemli bir görev üstlenen Jandarma teşkilatımızın yürüttüğü çalışmalar takdire şayandır. Zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin, dürüst ve özverili çalışma anlayışıyla, üstlendiği her görevi başarıyla yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 182’inci kuruluş yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutluyorum ve başta İl ve İlçe Jandarma Komutanlarımız ve değerli personelleri olmak üzere tüm mensuplarına sağlık, mutluluk ve görevlerinde üstün başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu. 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Necmi İnce ile Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu’na günün anısı olarak tablo hediye etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler