Battalgazililer Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Zaferini Kutladı

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi yüzde 52’nin üzerinde önde tamamlamasının ardından Malatyalılar zaferi Battalgazi Belediyesi önünde kutladı. Büyük coşkunun olduğu kutlamada Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Türkiye’nin gelişmesini istemeyen, Türkiye’nin yükselmesini istemeyen herkese ders verdiniz.” dedi.

Seçimin ikinci oylamasında resmi olmayan sonuçlara göre yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferinin ardından Malatya’da vatandaşlar, ellerinde flama, bayraklar ve meşalelerle Battalgazi Belediyesi önünde kutlama yaptı. Belediye meydanında bir araya gelen çok sayıda Malatyalı, Türkiye Yüzyılının mimarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın zaferini büyük coşkuyla kutladı. Kutlamaya katılan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de meşaleler ve sloganlarla karşılandı. Kalabalığa seslenen Başkan Güder; “Türkiye Yüzyılında doğru adamı seçerek, Cumhurbaşkanımızın yine arkasında durarak büyük zafere katkılarınız için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi. 

BAŞKAN GÜDER: “YENİ HEDEFLERE, YENİ UMUTLARA YOL OLDUNUZ”

Battalgazi ilçesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 79 oy verdiğini ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Türkiye’nin umudu mazlumların ümidi Recep Tayyip Erdoğan’a vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize yürekten teşekkür ediyoruz. Türkiye yüzyılını başlattınız. Yeni hedeflere, yeni umutlara yol oldunuz. Yeni bir çığır açtınız. Artık Türkiye eski Türkiye olmayacak. Türkiye enerjisiyle, savunma sanayisiyle, sağlık sektörüyle, eğitim hizmetleriyle dünyada bir numara olacak. Sizler dostlarımızı sevindirdiniz, düşmanlarımızı üzdünüz, helal olsun size. Buradan Türkiye’nin gelişmesini istemeyen, Türkiye’nin yükselmesini istemeyen herkese ders verdiniz. Malatya yüzde 72’yle Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında durdu. Battalgazi yüzde 79 Sayın Cumhurbaşkanımızı destekledi. Allah hepinizden razı olsun. Her zaman bizim yanımızda bizimle beraber oldunuz. 29 Mayıs 1453`te kapıları açılan İstanbul, Sultan 2. Mehmet`in önderliğindeki Osmanlı birlikleri tarafından fethedilmişti ve bu büyük zafer tüm dünyanın gidişatına yön vermişti. Sizlerde bugün verdiğiniz destekle dünyadaki gidişatı değiştirerek yeni Türkiye’nin kapılarını araladınız. 29 Mayıs İstanbul’un fethinin yıldönümünde çok önemli bir zaferi daha tarihe yazdınız” ifadelerini kullandı. 

“BU ZAFER TÜM TÜRKİYE’NİN ZAFERİ”

Başkan Güder sözlerini şöyle sürdürdü; “Sayın Cumhurbaşkanımız ne diyordu; bay bay Kemal. Bay bay Kemal ve onun işbirlikçilerine buradan bay bay diyoruz. Buradan bay bay diyor Battalgazi, buradan bay bay diyor Malatya. İyi ki varsınız. Bu gece bizim gecemiz. Bu gece hepimizin gecesi. Sayın Recep Tayyip Erdoğan şunu ifade etmişti. Cumhurbaşkanımızın kazanması demek 85 milyon kazanması demek. Biz kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Biz bize oy verene vermeyene herkese eşit davranacağız. Bay bay Kemal ve arkadaşları ne yaptılar. Depremde bunları gören yok ama getirdikleri üç beş su ve çadırı utanmadan sıkılmadan bu aziz millete helal etmediler. Biz şunu söylüyoruz bu millet her şeyin en güzelini hak ediyor. Bu millete haram ettiğiniz bir kuruşunuz varsa biz buradayız bu millet burada gelin kuruşunuzu alın. Gelin ne getirmişseniz, hangi desteği sözde vermişseniz gelin alın bay bay olarak gidin.”

“BU MİLLETE HİZMET EDEN MAZLUMLARIN UMUDU KAZANDI”

Kutlama programına katılan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci de; “Bugün biz dünyaya haykırıyoruz. Kazandık elhamdülillah. Bugün tarihi bir gün. Battalgazi’de sandıklarda Allaha hamd olsun rekorlar kırdık. Malatya’mızda sandıklarda rekorlar kırdık. Her türlü fitne fesadı yaptılar ama bu milleti Cumhurbaşkanı sevgisinden ayıramadılar. 21 yıldır bu millete hizmet eden, bu millete hizmet eden mazlumların umudu kazandı. 21 yıldır dünya ümmetine sahip çıkan Recep Tayyip Erdoğan kazandı, sizler kazandınız. Emeği geçen tüm mahalle başkanlarına, meclis üyelerine, kadın kolları, gençlik kolları yönetimine, sandık kurulunda karşılıksız müşahitler olarak görev alan kardeşlerimize ve siz Battalgazili kardeşlerime teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler