BBP’den İl Teşkilatından MGC’ye Ziyaret

BBP Malatya il teşkilatından Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC)’ye ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette Haziran ayında yapılması planlanan genel seçimler için yapılan çalışmalar gündemdeydi.

BBP Malatya il teşkilatından Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC)’ye ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette Haziran ayında yapılması planlanan genel seçimler için yapılan çalışmalar gündemdeydi.


Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya il başkanı Abdulvahap Kahraman, Teşkilat başkanı Yükesl Duman, İl sekreteri Ahmet Tokay ve il başkan yardımcısı Ahmet Sürücü tarafından Malatya Gazeteciler Cemiyetine ziyaret gerçekleştirildi.


Ziyaret için teşekkürlerini ileten MGC Başkanı Vahap Güner; “BBP Malatya il yönetimi cemiyetimize nezaket ziyaretinde bulundukları için 6teşekkür ediyoruz. Özellikle 10 Ocak çalışan gazeteciler gününe yaklaştığımız şu günlerde bu ziyarette ayrı bir anlam taşımaktadır. Siyasi partiler demokrasimizin vazgeçilmez temel taşları arasında yer almaktadır. Siyaset kurumu, tüm sorunların çözüm noktası olduğu için siyasi partiler onun için önem arz etmektedir.” dedi.


“Tarafsız ve Objektif” Vurgusu


Kendilerini ağırladıkları için teşekkür eden BBP Malatya il başkanı Abdulvahap Kahraman; “basın bizler için hayatın en önemli yere sahiptir. Yerelden ülkemize, ülkemizden dünyaya haberi doğru ve tarafsız bir şekilde halka ulaştıran önemli bir müessesedir. Bu anlamda Malatya gazeteciler cemiyeti olarak yaptığınız haberlerde tarafsız ve objektifliğe hassas olduğunuz için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.


“Yapılanmamız Devam Ediyor”


İlçelerdeki yapılanma çalışmalarına değine Kahraman; “ilçelerde örgütlenmemiz devam ediyor. 2 ilçemizi kurduk, şuan Doğanyol ilçemize teşkilat kurulumumuzu yapıyoruz. Mahalle gezilerimiz başladı, Battalgazi bölgesinden ziyaretlerimize başladık. Haftada 2 gün kırsal yerlerimizi gezeceğiz. Onun haricinde mahalle toplantılarımız başladı. Esnaf gezilerimiz ile yaptığımız işler için bir sempozyum düzenlemeyi düşünüyoruz. Çalışmalarımız çok güzel bir şekilde ilerliyor. Gittiğimiz yerlerde çok güzel dönüşler alıyoruz. Halkın teveccühü var. İnşallah bu dönem Malatya’da çok farklı işlere imza atacağız. 2023 yılı inşallah BBP’nin yılı olacak.”


“Yazıcıoğlu Sonrasında Parti Dağılma Sürecine Girdi”


BBP’den Malatya’da belediye başkanı almış olan bir parti neden ilçelerde yapılanmasını kaybetti? Sorusunu yanıtlayan “Genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehit edilmesinden sonra ister istemez parti bir dağılma sürecine girdi. Ondan sonra sağ olsunlar genel başkanımız Mustafa Destici hamle yaparak partimizi tekrardan toparladı. Geçtiğimiz yerel seçimlerde Kale’de 2, Doğanşehir’de 1, Kuluncak’ta 1, Darende’de 5, Akçadağ’da 4 tane meclis üyesi çıkarttık. İnşallah bu seçimleri çok farklı olarak düşünüyoruz.” dedi.

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler