Çınar, İnönü Mahallesinde ki Yeşil Spor Kompleksinde Gençlerle Buluştu

İnönü mahallesinde hizmete sunulan Yeşil Spor Kompleksinde gençlerle bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin sağlıklı, dinamik ve başarılı bir hayata sahip olmaları için bütün imkânlarımızı seferber ettik.” diye konuştu.

İnönü mahallesinde hizmete sunulan Yeşil Spor Kompleksinde gençlerle bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin sağlıklı, dinamik ve başarılı bir hayata sahip olmaları için bütün imkânlarımızı seferber ettik.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın seçim vaatleri arasındaki ‘Spor Tesisleri’ projesi kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle İnönü Mahallesine kazandırılan Yeşil Spor Kompleksi, içerisinde farklı branşlardaki sahalarıyla gençlerin ilgi odağına dönüştü.

Ramazan Ayında her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşup hem Ramazan Ayının güzelliklerini paylaşan hem de istişare eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, hizmete girdiği ilk günden itibaren gençlerin büyük rağbet gösterdikleri İnönü Mahallesindeki yeni nesil spor sahalarını ziyaret ederek, burada spor yapan gençlerle bir araya gelip, sohbet etti.

Yeşilyurt’un modern yüzüne katkı sunan projeler arasına eklenen İnönü Mahallesindeki sahalarda antrenman yapan hokey takımı oyuncularını ziyaret edip başarılar dileyen Başkan Çınar, hokey atışı yaptı. Gençlerin ve mahalle sakinlerinin büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Çınar, Malatya U-18 Amatör Küme Gençler Futbol Ligini namağlup şampiyon tamamlayarak büyük bir başarının altına imza atan Yeşilyurt Belediyespor U-18 Takımının antrenörleri ve futbolcularıyla da bir araya gelerek, elde edilen büyük başarıdan dolayı tebrik etti.

Yeşilyurt Belediyesinin mahalleye çok özel yatırımlarda bulunduğunu ifade eden İnönü Mahalle Muhtarı Abdulgazi Atabey ile Koşu Mahalle Muhtarı Fahrettin Akça ise, Yeşilyurt Belediyesinin hizmetleri neticesinde mahallelerin yaşam standartının daha iyi bir seviyeye geldiğini ifade edip, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundular.

AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav ise, Yeşilyurt’ta gençlere yönelik çok güzel yatırımların hayata geçtiğini ifade ederken, “Yeşilyurt Belediyemizle ortaklaşa çalışmalar yaparak ilçemize daha güzel hizmetlerin gelmesi için hep birlikte hareket ediyoruz. Gençlere yönelik yatırımlarından dolayı Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan başarı plaketi alan Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’a ilçemizin 82 mahallesindeki tüm gençlere aynı değeri verip yatırımlarda bulunduğu için teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

Gençlerin sağlıklı, dinamik ve başarılı bir hayata sahip olabilmeleri için Yeşilyurt’un dört bir tarafını spor sahaları ve eğitim merkezleriyle buluşturan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, Türkiye’de gençlere en fazla yatırım yapan yerel yönetimler arasında yer aldıklarını, yakaladıkları başarıyı koruyup güçlendirmek için gençlik yatırımlarında hız kesmediklerini söyledi.

Haftanın belirli günlerinde gençlerle bir araya gelip sohbet etmeyi ihmal etmediklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İnönü Mahallesinin büyük ihtiyaç duyduğu yeni nesil spor sahalarının hizmete girmesiyle bölgenin her açıdan daha değerli ve özel hale geldiğini söyledi.

Yeşilyurt’un son dönemlerdeki dev yatırımlarla hızla gelişip büyüdüğünü ifade eden Başkan Çınar, “ Ramazan Ayının güzel ve huzurlu bir akşamında gençlerimizle bir araya gelmekten çok büyük bir memnuniyet duymaktayız. Geleceğimizi kendisini farklı alanlarda geliştiren ve yenileyen başarılı bir nesile emanet etmek için üzerimize düşen tüm sorumlukları yerine getirmekteyiz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar özellikle gençlerimizin her alanda başarılı, her alanda daha dinamik ve sağlıklı bir hayata sahip olabilmesi, kendisini geliştirmesi için çok büyük yatırımlarda bulunduk. 25 Milyon TL’lik dev spor yatırımlarından kültür ve sanat merkezlerine, okullardaki bilgilendirme programlarından sosyal sorumluluk projelerimize kadar her alanda gençlerimizin yanında yer aldık. Gençlik yatırımlarını Cumhurbaşkanımızdan aldığı başarı plaketiyle taçlandıran yerel bir yönetim olmanın verdiği sorumlulukla birlikte çocuklarımızın ve gençlerimizin daha güze şartlarda eğitim ve spor hayatını sürdürmesi için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Cumhurbaşkanımızdan aldığımız ödül tüm gençlerin, Malatya’nın ve Yeşilyurt’lularındır.” dedi.

Konuşmasında İnönü Mahallesinin son dönemlerdeki yatırımlarla çehresinin ciddi seviyede değiştiğini öne çıkartan Başkan Çınar, “ İlçemizin çehresini değiştiren yatırımlar arasına eklediğimiz İnönü Mahallesindeki Yeşil Spor Kompleksimiz içerisindeki sosyal tesisimiz ve spor sahalarımıza gösterilen büyük ilgi bizleri mutlu etmektedir. Seçim döneminde mahalle sakinlerimize ve gençlerimize verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Voleybol ve basketbol sahasıyla, tenis kortu ve bocce sahasıyla, sosyal tesisi ve çevre düzenlemesiyle bölgemize farklı bir dinamizm ve heyecan getiren böylesine güzel eserlerle gençlerimizin hizmetindeyiz. Yatırımlarımızı sahiplenen, buraya gelerek sağlıklı bir hayat için spor yapan gençlerimize ve mahalle sakinlerimize, ayrıca yatırımlarımızın gerçeğe dönüşmesinde desteklerini esirgemeyen muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Gençlerimiz artık uzak bölgelerdeki tesislere gitmeden kendi mahallesindeki konforlu ve modern tesislerde sporunu yaparak geleceğe en güzel şekilde hazırlanmış oluyor. İnşallah tesislerimizden yararlanan gençlerimizi gelecekte farklı Milli Takımlarımızda göreceğiz, bizler gençlerimize inanıyoruz, yeter ki istesinler başaramayacakları hiçbir şey yoktur, belediye olarak gençlerimizin başarısı için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Şu anda 3 bin 700’ü lisanslı olmak üzere 21 farklı branşta 21 bin sporcuya hizmet ediyoruz, bu sayıyı artıracağız. Spor tesislerimizin yan tarafına bu bölgenin büyük ihtiyaç duyduğu okul ve caminin de yapılması içinde elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Sözünü verdiğimiz spor tesislerimizi hizmete sunduk, inşallah ihtiyaç duyulan diğer tüm hizmetleri de yine birlik ve beraberlik içerisinde gerçeğe dönüştürüp bu bölgemizin yaşam seviyesinin artmasını sağlayacak projelerimize yenilerini ekleyeceğiz. Gençlerimizden ricamız; çok çalışın, kitap okuyun, zamanınızı faydalı geçirin, spor, kültür ve sanatsal faaliyetlere mutlaka katılın. Okuyan, çalışan bir insan kesinlikle hedefine ulaşır. Bizim tek hedefimiz; Yeşilyurt’u topyekün geliştirmek ve gelecek nesillere en iyi şekilde emanet etmektir.” şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Belediyesi Spor Tesislerinden faydalan gençler ise sunulan imkânlardan dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundular.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler