Çınar, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Yönetimini Ağırladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın ile Yönetim Kurulunu makamında misafir ederek, fikir alış verişinde bulundu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın ile Yönetim Kurulunu makamında misafir ederek, fikir alış verişinde bulundu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ziyaret sırasında Yeşilyurt Belediyesinin yatırım ve projeleri hakkında Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Yönetimine detaylı bilgiler paylaştı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile güzel bir görüşme yaptıklarını ifade eden Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın, “ Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte ziyaret ettiğimiz Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar ile hem gazetecilerin hem de Malatya’nın sorunlarını istişare ettik. Bizleri samimi bir şekilde dinleyip güzel bir şekilde ağırlayan Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Gazetecilerin fikir ve tespitlerinden sürekli faydalandıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın ile Yönetim Kurulu Üyelerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı öncelikle teşekkür ediyorum. Bizler her zaman gazetecilerimizle bir aradayız, onların düşüncelerine her zaman önem veriyoruz. Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle de faydalı ve güzel bir görüşme yaptık, önerilerini aldık. Malatya’yla ilgili beklentileri ve olması gerekenler üzerine fikirlerini paylaştılar. Malatya hepimizin ortak paydasıdır. Gelecek nesillere her yönden gelişen ve kalkınan bir Malatya bırakmak hepimizin öncelikli görevidir. Malatya’nın hızla gelişen bölgelerinin başında gelen Yeşilyurt’ta hayata geçirdiğimiz insan odaklı yatırımlarla kentimizin bu değişim sürecine tüm gücümüzle destek veriyoruz. Yeşilyurt’un mevcut potansiyelini daha hareketli hale getirmek, toplumun tüm kesimlerinin huzur ve ferah şekilde yaşamasına öncülük edecek tüm yatırımları titizlikle yerine getirmekteyiz. Doğru, planlı ve sağlıklı yatırımlarla gelecek nesillere daha modern, yaşam standartı yüksek bir ilçe bırakmak içinde gece gündüz demeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla sürekli irtibat halinde olan, tüm gelişmeleri yakından, vatandaşlarla iç içe olan değerli basın mensuplarımızın kentimiz ve ilçemizle ilgili tespitlerine bizler her daim önem veriyoruz. Bugün ki görüşmede de bu tespitleri bire bir öğrenme fırsatına ulaştık, faydalı bir görüşme oldu. Malatya’nın ortak değerlerinin yaşatılması açısından bu tür istişare toplantılarından maksimum seviyede yararlanıyoruz, ortaya koyulan fikirleri çalışmalarımıza yansıtacağız. Kentimizin kültürünü, geleneğini, gastronomisini ve tüm temel dinamiklerini yaşatmak adına ortaya koyduğumuz gayretlerimizi sürdüreceğiz. Belediye olarak hem fiziksel anlamda hemde sosyal, kültürel, eğitim, sportif alanlarda aktif ve dinamik bir çalışma yürütüyoruz. Seçimlerde taahhüt ettiğimiz 45 projemizin büyük bir kısmını tamamladık, bu vaatlerin üzerine 18’e yakın yeni proje ekleyerek kentimiz ve ilçemizin değişim sürecine katkı sunmak adına 7/24 çalışıyoruz.” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler