Çınar “Ülkemizin dirliği, birliği ve beraberliği için 14 Mayıs seçimlerinden çıkacak sonuç çok önemlidir’’

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Sıraç Kara Ölmeztoprak, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ile AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, seçim gezileri kapsamında Cevatpaşa mahalle sakinleriyle bir araya geldiler.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Sıraç Kara Ölmeztoprak, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ile AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, seçim gezileri kapsamında Cevatpaşa mahalle sakinleriyle bir araya geldiler.

Toplantıda ilk olarak söz alan AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Partiye olan ilgi ve desteklerini her geçen gün artıran mahalle sakinlerine teşekkürlerini sunarken, “6 Şubat depreminden sonra yeniden imar, ihya ve inşa sürecine giren Malatya’nın kalkınması ve gelişmesi için milletvekillerimizin ve belediye başkanlarımızın ellerini güçlendirmek gerekiyor. Yatırımların sayısını artırmak içinde 14 Mayıs’ta atılacak her oy çok kıymetlidir. Sandıklara mutlaka gidelim ve Malatya’nın Cumhurbaşkanına ve AK Partiye olan bağlılığını bir kez daha tescilleyelim.” diye konuştu.

Mahalle sakinlerine Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin yanı sıra 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye ve Malatya için önemini anlatan  Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, “ Ülkemizin dirliği, birliği ve beraberliği için 14 Mayıs seçimlerinden çıkacak sonuç çok önemlidir. Her dönem Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakına en güçlü desteği veren şehir olan Malatya’mız bu seçimlerde de ‘doğru zamanda doğru adam’ diyerek ülkemize son yıllarda dev eserler ve hizmetler üreten, Türkiye Yüzyılını başlatacak olan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye olan inancını ve güvenini inşallah sandıklara bir kez daha yansıtacaktır. Ufku, vizyonu ve projeleriyle milletin adamı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son yıllardaki dev yatırımlar ortada, cumhuriyet tarihinin en fazla yatırımı son 21 yılda yapıldı.Ulaşım, iletişim, yer altı kaynaklarının gün yüzüne çıkartılması, sağlık, sosyal, kültürel alanlarda ki dev eserlere her geçen gün bir yenisini daha ekleniyor. Pazar günkü seçimlerden büyük bir zaferle ayrılarak her alanda büyüyen ve güçlenen ülkemizi hep birlikte daha ileriye taşımalıyız. Her gün sahalardayız, vatandaşlarımızın teveccühünü ve ilgisini görüyoruz. Cevatpaşa mahallemizdeki bu güzel birliktelikte hepimizi mutlu etti. Ülkemiz dışarıdan da takdir edilebilecek şekilde büyümeye devam ediyor. Vatandaşımız bunun farkındadır. Cumhur ittifakı olarak bu milletin de destek ve duasıyla bu seçimi de hep birlikte zaferle tamamlayacağıma eminim. Malatya’mıza ve tüm ülkemize hizmet edecek, şehrimizi nasıl daha yukarıya taşırız, nasıl daha büyük hizmetler üretiriz onları yapma derinde olan milletvekili adaylarımızın hepsini inşallah Ankara’ya gönderip, daha fazla yatırımın şehrimize gelmesinin önünü açmış olacağız. İnşallah bu birlikteliğimiz sandıklara yansıyacak ve 15 Mayıs sabahından itibaren daha güçlü hedeflere odaklanacağız. Doğru zamanda, doğru adımlarla hareket ederek Türkiye'yi daha ileriye taşımamız gerekiyor.” diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Sıraç Kara Ölmeztoprak ise Türkiye’nin birliği ve beraberliği için seçimlerin büyük önem taşıdığına vurgu yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Şükürler ve hamd olsun ki kendimizi ifade ederek özgürlüklerimiz, kendi hüviyetimiz, İslami, insani ve vicdani değerlerimizle birlikte yaşadığımız bir coğrafyadayız. Liderimiz, yeni Türkiye’nin mimari Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde inşallah daha büyük hedeflere hep birlikte ulaşacağız. Kadirşinaz ve aziz milletimizin büyük destekleriyle, duaları ve oylarıyla Cumhurbaşkanımızı yeniden seçip, onun dava ve yol arkadaşlığını yapanları da Meclise göndereceğine yürekten inanıyorum. 15 Mayıs sabahı bu mutluluğu ve zaferi inşallah hep birlikte yaşayacağız.” şeklinde konuştu. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler