Fırat Edaş’tan Malatya Battalgazi’ye Yatırım

Malatya iline bağlı, Battalgazi’nin Karakaş mahallesi için 1 milyon 209 bin TL’lik yatırım gerçekleştiren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., bölgede yatırımlarını aralıksız sürdürüyor.

Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde, kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti noktasında çalışmalarını sürdüren Fırat EDAŞ, 2021 yılı yatırım programı kapsamında planladığı çalışmalarına devam ediyor. 

Fırat EDAŞ, Malatya’nın merkez ilçesi Battalgazi’ye bağlı Karakaş Mahallesi için planladığı 1 milyon 209 bin TL tutarındaki yatırımı tamamladı. Şirket tarafından enerji arzının en iyi şekilde sağlanması amacıyla titizlikle yürütülen çalışmalar kapsamında, bölgede 154 direk ve 4 trafonun yanı sıra, alternatif besleme hattı da tesis edildi. 

Yatırım projesi kapsamında, bölgeyi besleyen dağıtım trafolarının yenileme çalışmalarını tamamlayan Fırat EDAŞ, bölgedeki 73 abonenin enerji arzını da sağladı.

Müşteri memnuniyetini önceliğine alarak her türlü arıza, bakım ve onarım çalışmalarını 7/24 özverili ekipleriyle sürdüren Fırat EDAŞ yetkilileri, kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti noktasında yatırımların artarak devam edeceğini belirtti. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler