Güder’den Keskin’e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin’e aynı zamanda başkanlığını yürüttüğü Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulunda güven tazelemesi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin’e  aynı zamanda başkanlığını yürüttüğü  Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulunda güven tazelemesi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Şevket Keskin başkanımızın yapılan  Malatya Şoförler ve otomobilciler Esnaf Odası genel kurulunda güven tazelemesinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Şevket Keskin başkanımızın bugüne kadar Malatya’mıza güzel katkıları olmuş oldu,  hem meslek camiasına,  Malatya sanayisine, ticaretine. Malatya halkı adına yeri geldiğinde halkın avukatlığına soyunup, halkımızın, vatandaşımızın sorunlarını gündeme taşımış oldu. Malatya olarak, Malatya halkı olarak kendilerinden razıyız. Allah işini gücünü rast eylesin. Doğrunun yanında duran, arkadaşı da olsa, bir yerde bir hata varsa güzel bir üslupla o hatanın düzeltilmesi için sözünü söyler.” dedi.

 

“Malatya hepimizin ortak paydası. Amacımız daha güzel bir Malatya’yı inşa etmek. Malatya’da yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standardını, hayat şartını daha da güzelleştirmektir.” Diyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Kar yağışı sonrasında özellikle şehir merkezi Battalgazi Belediyesi sorumluluğunda olduğu için arkadaşlarımız 24 saat esaslı çalışmalarını devam ettirdiler. Şükürler olsunki büyük bir sıkıntı ve sorun yaşamadık. Bu sıkıntıyı yaşamayışımızın sebebi önceden tedbirleri alışımızdır., kan küreme araçlarını önceden kiralanmasıdır. Önceden hazırlıklı olmamız sorunu sıkıntı yaşamadan atlatmamıza vesile oldu.” İfadelerini kaydetti. 

 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve aynı zamanda Malatya Şoförler ve otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şevket Keskin, ziyaret için teşekkür ederek, “Biz halka hizmet, Hakk’a hizmet anlayışı ile hareket ediyoruz ve bu şekildeki çalışmalarımız devam ediyor. Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’in çalışmalarını yakından takip ediyorum. Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder, özelikle esnafın işine hiç karışmadı, esnafın işiyle uğraşmadı, sadece belediye işleri ile uğraştı. Esnafın kedi mecrasındaki işlere bulaşmamı bizi memnun etti. Herkes kendi işin yapacak. Malatya’da en büyük şansımız, belediye başkanlarımızın esnaf olması yada esnafı yakından tanımasıdır.” dedi.

Kuraklığın son bulması için yapılan duaların kabul edildiğini ve yoğun bir kar yağışı olduğunu belirten Keskin, “Rahmet olduğu zaman zahmet olacak. Büyük bir kar yağışı oldu. Karve yağmur yağması için camilerde yapılan dualar kabul oldu. Kar aniden yoğun yağınca vatandaşlarımız yolların hemen açılmasını istedi. Şükür de etmeliyiz, Cenab-ı Allah büyük bir rahmet ve bereket verdi” diye konuştu. 

 

Keskin, “Esnafın çok büyük sıkıntılar yaşadığı bir süreçteyiz. Elektrik ve doğalgaz faturaları çok yüksek geliyor. Elektrik tüketimi için seviyenin belli bir seviyede tutulması çok az. Bir berberde bile saç kurutma makine çalıştırılmak zorunda. Kasap dükkanında makine elektrikle, buzdolabı elektrikle çalışıyor. Her şey elektriğe bağlı, doğalgaza bağlı. Biz umutluyuz, bu ülke bizim ülkemiz ve bu ülkede hep beraber yaşayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızdan yaşanan sıkıntılara bir frenleme yapması, esnaflarımıza destek olmasını bekliyoruz”  ifadelerini kaydetti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler