Gürkan Akçadağ Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ ilçesini ziyaretinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ ilçesini ziyaretinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. 

Ziyarete programına Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanısıra MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, AK Parti İlçe Başkanı Nuri Karadaş, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ile Keklikpınarı, Kadıibrahim, Ancar, Karamağara, Yukarıörükçü ve Aşağıörükçü mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı mahallelerinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar adına konuşan, Keklikpınarı Mahalle Muhtarı Yusuf Topal, “Sayın Başkanıma zaman ayırarak bizleri ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızı ağırlamaktan mutluluk duyduk, onure olduk” dedi. 

AK Parti İlçe Başkanı Nuri Karadaş ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza şahsım ve hemşerilerim adına yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Akçadağ ilçesi olarak Sayın Başkanımızın her zaman yanındayız” şeklinde konuştu. 

Akçadağ İlçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmet ve yatırımlarla ilgili bilgiler aktaran Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, “Akçadağ ilçemizde 550 km asfalt serimi ile birlikte 330 km yama çalışması gerçekleştirdik. Yol açma ve genişletme çalışmalarımızın yanında köprü ve menfez çalışmaları da gerçekleştirdik. 110 bin m2 kilit taşı çalışması yapıldı. MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından 210 km içmesuyu, yaklaşık 130 km kanalizasyon hattının yanı sıra 7 adet su deposu yapımı gerçekleştirildi. Sulama kanalı, sondaj çalışmaları Genel Müdürlüğümüz tarafından yapıldı. Park Bahçeler Daire Başkanlığımız tarafından 3 bin 150 m2 meydan düzenleme çalışmaları Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından ise Akçadağ ilçemize Gençlik Merkezi yapımı tamamlanmak üzere” ifadelerini kullandı. 

Mahalle Muhtarlarının sıcak karşılamalarından dolayı memnuniyetini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Ziyaretimiz sırasında Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan hizmet ve yatırımları yerinde gördük. Mahallelerimize yapmış olduğumuz hizmet, ve yatırımların muhtarlarımız, vatandaşlarımız tarafından takdir edilmesi bizleri de mutlu ediyor. Tamamlanmayan ve eksik kalan hizmetler de 2023 yılı programları dahilinde yapılacak. 

Ayrıca Kadıibrahim mahallemizde bulunan tarihi caminin restorasyonu için Sivas Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan gerekli kararları aldık. Aslına uygun bir şekilde restorasyonunun yapılması için gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz. Çalışmalarımızın hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler