İhsan Akın, Mgc’ne Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Malatya Tarım Platformu ve Malatya Koyun Keçi Birliği Başkanı İhsan Akın, Malatya Gazeteciler Cemiyetine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hafta sonunda olağan kongresini yaparak 33 yılı geride bırakan Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Malatya Koyun Keçi Birliği Başkanı İhsan Akın Cemiyet Başkanı Vahap Güner’e Hayırlı olsun diledi. Malatya yerel basının güçlü basın kuruluşlarına ihtiyacı olduğunu belirten Akın, “Yerel basınımıza çok şey borçluyuz. 33 Yılı geride bırakan Cemiyetimizin yeni yönetimini kutluyoruz. Basın Malatya’nın sesi kulağı ve gözüdür, biz basınımızla her zaman gururlandık. Cemiyetimize başarılar diliyoruz. Ayrıca bir Tarım kuruluşumuz olan Sultansuyu Tarım İşletmesinde yapılan özelleştirme çalışmalarını doğru bulmuyoruz. Bu duruma elbette tepki göstereceğiz, yanlışı söylemek zorundayız. Sultansuyu arazileri Tarım amacı dışında kullanılmamalıdır, özelleştirme adı altında yapılan çalışmaları gerekli ve doğru bulmuyoruz. Tüm Malatya olarak duyarlı olmalıyız” diye konuştu.  

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, yeni düzenledikleri Cemiyet binasına ilk ziyareti gerçekleştiren Malatya Koyun Keçi Birliği Başkanı İhsan Akın’a teşekkür ederek “Malatya Tarım Platformu olarak, hayvancılık ve tarım alanında yaptığı çalışmaları yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Cemiyet olarak Malatya’nın değerlerine sahip çıkan sivil toplum kuruluşlarımızın yanında olacağız. Ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın MGC Başkanı Vahap Güner’e Birliklerinin yayın organı dergiyi hediye etti.  

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler