İki İş Yerine Kumar Baskını Düzenlendi

Dabakhane Mahallesinde isimsiz bir işyerinde kumar oynadığı tespit edilen 2 şahsa idari işlem uygulanmış, İşletmeci şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamak suçundan adli işlem yapılmış, ayrıca işletmeci şahsın Malatya 1 Sulh Ceza Hâkimliğince Basit Yaralama suçundan arandığı tespit edilmiştir. 3 şahsa da Sokağı çıkma yasağını ihlal ettiğinden gerekli tutanak tanzim edilmiştir.

  • Dabakhane Mahallesinde isimsiz bir işyerinde kumar oynadığı tespit edilen 2 şahsa idari işlem uygulanmış, İşletmeci şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamak suçundan adli işlem yapılmış, ayrıca işletmeci şahsın Malatya 1 Sulh Ceza Hâkimliğince Basit Yaralama suçundan arandığı tespit edilmiştir. 3 şahsa da Sokağı çıkma yasağını ihlal ettiğinden gerekli tutanak tanzim edilmiştir.
  •  
    • Cemal Gürsel Mahallesinde bir işyerinde kumar oynadığı tespit edilen 3 şahsa idari işlem uygulanmış, İşletmeci şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamak suçundan adli işlem yapılmış, 4 şahsa da Sokağı çıkma yasağını ihlal ettiğinden gerekli tutanak tanzim edilmiştir.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler