Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nden Kızılay’a Kan Bağışı

Korona virüs salgını ile birlikte ciddi oranda düşen kan bağışları ile birlikte azalan kan stoklarına destek için Malatya Gazeteciler Cemiyeti üyeleri de kan bağışında bulundu.

Kızılay Kan Merkezine giderek burada kan bağışında bulunan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, korona virüs (Covid-19) sonrası düşen kan bağışları sonrası Kızılay'ın bağış kampanyasına destek vermek için geldiklerini belirterek, tüm duyarlı vatandaşları da kan bağışı konusunda destek vermeye davet etti.

Kızılay vatandaşlara kan bağışı çağrısı yaptı

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu'da korona salgını sonrası bağışlarda düşüş yaşandığını ifade ederek, “Özellikle Malatya'daki basın mensuplarımız bu noktada kamuoyuna duyuruda bulunarak vatandaşlarımızı bağış yapmaya davet etti. Bugünde gazeteci arkadaşlarımız bizzat gelerek bizlere destek oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz.Sadece hayat kurtarmak için evden çık” çağrısına çok sayıda kişi kayıtsız kalmadı. Bağışçılara koronavirüs nedeniyle kan stoklarının kritik hastaların ihtiyacını karşılamayacak seviyede olduğu bilgisi verilince, sokağa çıkma yasağında da yasağa rağmen basın mensupları kan bağışı için Kızılay’ın kan topladığı noktalara geldi.

Gazeteciler Cemiyet Başkanı Vahap Güner, “Özellikle Korona virüsü nedeniyle ihtiyaç duyulan kan ihtiyacını karşılamak adına kan bağışı için basın mensubu arkadaşlarımızla birlikte Kızılay’a geldik. Gerekli Kan ihtiyacını karşılamak için herkesi kan bağışı yapmaya davet ediyorum” diyerek  kan bağışına dikkat çekti.

Kızılay Yeşilyurt İlçe Başkanı Dr. Dilek Korkmaz'da, gazetecilere teşekkür ederek, “Mevcut süreçte kan bağışının azaldığı bu sür zarfında bizlere destek veren gazetecilere cemiyetine ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz, iyi ki varsınız” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler