Maski Genel Müdürü Karataş Emekli Oldu

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş’ın emekli olmasından dolayı MASKİ Binasında bir tören düzenlendi. Törene Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Genel Sekreter Cemal Nogay, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve personeller katıldı.

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş’ın emekli olmasından dolayı MASKİ Binasında bir tören düzenlendi. Törene Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Genel Sekreter Cemal Nogay, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve personeller katıldı.

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş’ın emekli olmasının ardından yerine vekaleten Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert atandı.  

 

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş’ın görev süresince MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hizmet ve yatırımların slayt olarak gösteriminin ardından konuşmalara geçildi. 

 

KARATAŞ: HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Programda veda konuşması yapan MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, “Böylesi bir günde beni yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İş hayıtımın ve memuriyetimin 41. yılını doldurdum.  Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan, MASKİ gibi dev kurumu bize güvenerek emanet etti. MASKİ Genel Müdürlüğü son derece büyük bir kurum. Önemli bir kurum. Çalışan arkadaşlarımızın gecesi yok, gündüzü yok. Kurum bünyesinde ciddi bir düzen kuruldu. Kurumsallaşma adına çok ciddi aşamalar kaydettik. Hayatım soyunca Sayın başkanımızdan çok şeyler öğrendim. Kendilerine teşekkür ediyorum. Zorluklara rağmen kurumumuz kendi yağıyla kavrulmasını bildi ve yatırımlarına devam etti. Bunu Sayın başkanımıza borçluyuz. Bizlerden desteğini asla esirgemedi. Hemşehrilerimiz adına kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepiniz Allah’a emanet olun” dedi.

 

BAŞKAN GÜRKAN: MALATYA DÜNYANIN YILDIZI OLACAK

 

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş’ın görev süresince başarılı çalışmalara imza attığını belirten Başkan Gürkan ise, “Türkiye’de en fazla yatırım yapan belediye Malatya Büyükşehir Belediyesidir. Malatya Türkiye’nin değil inşallah dünyanın parlayan yıldızı olacaktır. Türkiye’de 30 büyükşehir belediyesi arasında en fazla yatırım ve hizmeti yapan Büyükşehir Belediyesi Malatya’dır. Bu tesadüf değildir. Niyet hayırsa, akıbet hayır olur. Yaşar bey burada iki buçuk yıla yakın görev yaptı. Görev süresinde buranın disipline edilmesi, bütçenin disipline edilmesi noktasında, hizmetlerin sağlıklı, adil ve eşit verilmesi noktasında büyük gayretler gösterdi. Kendilerine bu süreçte yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatında da kendisine sağlıklı, huzur ve mutluluklar diliyorum. 41 yılın sonunda alnı açık bir şekilde emekli olmuştur. MASKİ Genel Müdürlüğüne Vekaleten Mehmet Mert kardeşimizi atadık. Kendileri de gece gündüz demeden çalışan bir kardeşimizdir. Birlikte bir ekip ruhu içerisinde daha iyi hizmetler sunmanın gayreti içinde olmanızı temenni ediyorum” diye konuştu.  

 

Yapılan konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Emekli olan MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş’a bugüne kadar göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı bir plaket verdi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler