Mehmet Zorlu Vakfınca Yaptırılacak Olan İlkokulun Protokolü İmzalandı

Eğitime %100 Destek Projesi kapsamında Malatya'nın Akçadağ İlçesi Güzyurdu Mahallesinde Mehmet Zorlu Eğitim, Sağlık, Kültür ve Yardımlaşma Vakfınca 2021 yılında inşaatına başlanacak olan 4 derslikli İlkokul ile ilgili Vali Aydın Baruş Başkanlığında Mehmet Zorlu Vakfı ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imza töreni yapıldı.

Eğitime %100 Destek Projesi kapsamında Malatya'nın Akçadağ İlçesi Güzyurdu Mahallesinde Mehmet Zorlu Eğitim, Sağlık, Kültür ve Yardımlaşma Vakfınca  2021 yılında inşaatına başlanacak olan 4 derslikli İlkokul ile ilgili Vali Aydın Baruş Başkanlığında Mehmet Zorlu Vakfı ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imza töreni yapıldı.

 

Vali Aydın Baruş, Valilik Makamında düzenlenen protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, ‘Eğitime Yapılan Katkının Kutsal Bir Katkı’ olduğunu belirtti.

 

Vali Baruş; “Akçadağ İlçemiz Güzyurdu Mahallesinde Hayırsever Mehmet Zorlu Vakfı tarafından yaptırılacak 4 derslikli ilkokulun inşaatına ilişkin protokolü imzalıyoruz. 24 Ocak depreminin ardından okullarımızı yeniliyoruz. Hasar gören okullarımızın yenilenmesi için hayırseverlerimizin katkılarıyla değişik zamanlarda protokoller imzalıyoruz. Bugün de Mehmet Zorlu Vakfı ile bu protokolü imzalıyoruz. Güzyurdu Mahallesinde eğitim görecek çocuklarımız daha sağlıklı bir ortamda eğitim hayatlarına devam edebilecekler. Ben de Malatya adına Valiliğimiz adına Mehmet Zorlu Vakfı adına burada bulunan Aytekin Bey’e katkıları için çok teşekkür ediyorum. Eğitime yapılan katkı kutsal bir katkıdır. Gelecek nesiller Türkiye’nin geleceğidir. Bu sebeple tüm hayırseverlerimizi okul yapımına destek vermeye davet ediyorum. Ülkenin geleceğine katkıda bulunmak çok değerli bir hayır işidir. Mehmet Zorlu Vakfının da bunu yaptığını biliyoruz. Bizler de Malatya olarak bundan çok büyük mutluluk duyduk" diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Mehmet Zorlu Vakfını temsilen protokol törenine katılan Aytekin Bodur ise yapmış olduğu açıklama da; “Mehmet Zorlu Eğitim, Sağlık, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı adına burada bulunmaktan onur duyuyorum. Sayın Valimize ve İl Müdürümüze bu süreçte verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim. Mehmet Zorlu Vakfı her zaman gençlerimize ve öğrencilerimize destek olmaya devam ediyor. Okulumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

 

Konuşmaların ardından Vali Aydın Baruş Başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay ve Mehmet Zorlu Vakfı ile İlkokulun yapımına ilişkin protokol imzalandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler