MGC’den Malatya Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Türk Polis Teşkilatının 176. Yıl dönümü dolayısıyla Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i ziyaret etti.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti  Yönetim  Kurulu, Türk Polis Teşkilatının 176. Yıl dönümü dolayısıyla Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i  ziyaret etti. 

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri, Türk Polis Teşkilatının 176. Yıldönümü dolayısıyla Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i ziyaret etti. MGC Başkanı, Polis Haftasını ve Polis teşkilatının bu anlamlı gününü kutladıklarını belirterek “Polis teşkilatı asli görevlerinin yanısıra, pandemi süresince de en çok çalışan teşkilatların başında geliyor. Bu nedenle Polis teşkilatımızın gününü kutluyor başarılar diliyoruz” dedi. 

Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya basınının her zaman desteklerini gördüklerini belirterek “tüm zorluklara rağmen teşkilatımız 24 saat görevinin başındadır. Pandemi süresince zorluklar var ancak bu çalışmamıza mazeret değil. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle basınımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler