Ortak sevdamız Yeni Malatyaspor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden temsilcimiz Yeni Malatyaspor taraftar derneklerinden 1966 Malatyaspor Taraftar Derneği Başkanı Enes Sekman, dernek üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret ettiler. Başkan Güder, “Bizler ortak sevdamız olan Yeni Malatyaspor’un her daim yanındayız” dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden temsilcimiz Yeni Malatyaspor taraftar derneklerinden 1966 Malatyaspor Taraftar Derneği Başkanı Enes Sekman, dernek üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret ettiler. Başkan Güder, “Bizler ortak sevdamız olan Yeni Malatyaspor’un her daim yanındayız” dedi.

 1966 Malatyaspor Taraftar Derneği Başkanı Enes Sekman, Onursal Başkan Ramazan Malkoç ve dernek üyeleri ile birlikte Yeni Malatyaspor’un en büyük destekçisi olan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. Malatyaspor aşığı Başkan Güder’e yoğun tezahüratlarda bulunarak Battalgazi Belediyesine giriş yapan dernek üyelerini, Başkan Güder ise giriş kapısında karşıladı. Tezahüratlar eşliğinde Battalgazi Belediyesi Toplantı Salonuna geçen taraftar derneği üyelerine sevgi ve saygılarını sunan Başkan Güder, “Ortak sevdamız olan Yeni Malatyaspor’un her daim yanındayız” dedi.

SEKMAN: “OSMAN BAŞKAN BİZİM EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ”

Başkan Güder’in kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını belirten 1966 Malatyaspor Taraftar Derneği Başkanı Enes Sekman, “Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder, derneğimiz açılışından beri bizleri ve ortak sevdamız Yeni Malatyaspor’u hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır. En büyük destekçimizdir. Bu anlamda kendilerine teşekkür ediyoruz. Bugün bizler de kendisini ziyaret etmek istedik. Sağ olsun bu talebimizi geri çevirmedi ve bizi kırmadı” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN GÜDER: “SIKINTILI SÜREÇTE MALATYASPOR’A CİDDİ DESTEKLERİMİZ OLDU”

Ortak sevdamız Yeni Malatyaspor ligdeki hak ettiği yerlere geleceğinden şüphesinin olmadığının altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Hani insanın ortak değerleri vardır. Bunlar vatandır, bayraktır, ezandır. Bunlar gibi illerin de kendilerine özgü ortak değerleri vardır. Malatya’nın ortak değeri ise Yeni Malatyaspor’dur. Genç yaşlı, erkek kadın ayırmadan hepimizin sevdasıdır. Bizler ortak sevdamız olan Yeni Malatyaspor ve taraftar derneklerimizin her daim yanındayız. Geçen sezon takım olarak ciddi sıkıntılar yaşadık ama Federasyonumuzun kararı sonrasında sevdamız süper ligde mücadele etmeye devam etti. Geçen sezon Yeni Malatyaspor’umuz sıkıntılı günler yaşarken yerel yönetimler olarak bizler takımımıza büyük destekler verdik. Bu sezon temsilcimiz ligde inşallah layık olduğu yerlere gelecektir. Bundan şüphemiz yoktur. Taraftar gruplarının çoğunluğunu siz gençler oluşturmaktasınız. Battalgazi Belediyesi olarak siz gençlerimize sahip çıkma adına dev yatırımları ilçemize kazandırıyoruz. Halı sahalar, basketbol ve voleybol sahaları, yüzme havuzları, tenis kortları gibi gençlik yatırımlarını sizlerle buluşturacağız. Bizlere gençlerimiz için gelen talepleri imkanlarımız ölçüsünde yerine getireceğiz ve ihtiyaçlarını giderme adına elimizden geleni yapacağız. Bugün ki bu anlamlı ziyaretinizden dolayı sizleri teşekkürlerimi sunuyorum. Bizleri mutlu ettiniz. Sizleri seviyoruz” dedi.

Ziyaret sonunda 1966 Malatyaspor Taraftar Derneği Başkanı Enes Sekman ve dernek üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e isminin yazılı olduğu ‘44’ numaralı Malatyaspor formasını hediye etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler