Özalper Mahallesindeki ‘Yeşilyurt Çocuk Şenliği’ Yoğun İlgi Altında Düzenlendi

Özalper mahallesinde düzenlenen Yeşilyurt Çocuk Şenliğinde gönüllerince eğlenen çocukların heyecanına ortak olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Çocuk Şenliklerimizin temel hedefi; çocuklarımızın mutlu, huzurlu ve güzel bir hayat yaşamasına fırsat sunmaktır.” diye konuştu.

Özalper mahallesinde düzenlenen Yeşilyurt Çocuk Şenliğinde gönüllerince eğlenen çocukların heyecanına ortak olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Çocuk Şenliklerimizin temel hedefi; çocuklarımızın mutlu, huzurlu ve güzel bir hayat yaşamasına fırsat sunmaktır.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Özalper Mahallesi Şehit Selçuk Şahin Parkında düzenlenen Yeşilyurt Çocuk Şenliğinde renkli ve heyecan dolu anlar yaşandı.

Balonlarla süslenen alanda düzenlenen aktivitelere büyük ilgi gösteren çocuklar, gönüllerince eğlenip keyifli anlar yaşadılar. Çocuk şarkılarının seslendirildiği müzik dinletileriyle başlayan etkinlikte Hacivat-Karagöz ile animasyon ve sihirbazlık gösterileri sahnelendi. 

Coşku dolu anların hâkim olduğu etkinlikte çocukları yalnız bırakmayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Çocuk Şenlikleriyle çocukların sosyal hayatlarını renklendirmeye çalıştıklarını söyledi.

Çocukların bir anlık mutluluğunun her şeyden kıymetli olduğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, etkinliklere yoğun ilgi gösteren ailelere ve çocuklara teşekkürlerini sundu.

Başkan Çınar, farklı aktiviteleri içerisine alan Yeşilyurt Çocuk Şenliğinin çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunduğunu ifade ederken, alanda bulunanlara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi; “ Renkli, heyecanlı ve keyifli anların yaşandığı etkinliklerimizde sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özalper başta olmak üzere bu bölgedeki tüm mahallelerden katılım göstererek Yeşilyurt Çocuk Şenliğimizin renkli ve coşku dolu geçmesini sağlayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çocuk şenliklerimizle, sokak konserlerimizle, açık havada sinema günlerimizle ve mahalle buluşmalarımızla kıymetli hemşehrilerimizle hep bir aradayız. Bu birliktelik bizi daha güçlü kılıyor. Gençlerin ve çocukların kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sunmak adına çok sayıda yatırımı ve projeyi gerçeğe dönüştüren bir belediye olarak çocuklarımızı ve gençlerimizi iyi bir geleceğe hazırlamayı hedefliyoruz. Çocuklarımız her zaman olduğu gibi yine heyecan dolu, yine mutlu ve huzurlu, işte bu muhteşem tablo bize çok yakışıyor. Çocuklarımızın yüzlerindeki kocaman gülümseme ve neşeleri ise bizlere en güzel hediye oldu. Çocuklarımızı cıvıl cıvıl, mutlu ve keyifli görmek hepimizi mutlu etmiştir. Çocuklarımızdan pozitif enerji almak bizleri inanılmaz sevindirmekte ve yeni hizmetler yapmak için de bizi motive etmektedir. Geleceğimiz, umudumuz ve yarınlarımız olan çocuklarımızın doğru ve güzel bir hayat yaşamaları için her türlü alanda çalışıyoruz çünkü biz onları çok seviyoruz. Eğlenmeleri ve arkadaşlarıyla birlikte güzel vakit geçirmeleri için de bugün güzel bir ortamda şenlik düzenledik. Çocuklarımızın bir anlık mutluluğu bile her şeyden kıymetli ve değerlidir. Çocuklarımız mutlu ise bizde mutluyuz, hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” diye konuştu.

Mahalle sakinleri ve çocuklarda düzenlenen etkinliklerden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundular.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler