Sarıgül, Malatya Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Sarıgül, Yerel medyanın her zaman için desteklenmesi gerektiğini belirterek "Rahmetli Özal'ın desteğiyle kurulan Malatya Gazeteciler Cemiyetinde bulunmaktan son derece mutlu oldum" dedi.

Malatya'da partisinin il binasının açılışına katılmak üzere Malatya'ya gelen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Genel Merkez yöneticileriyle birlikte Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. Malatya yerel basını ve MGC'nin kuruluşu hakkınd abilgiler veren Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner "Cemiyetimiz Rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut Özal'ın destekleriyle rahmetli olan Başkanımız Haydar Karaduman tarafından kurulmuştur. 33 Yıldan beri Malatya'da hizmet vermektedir. Yerel basın sıkıntılar yaşamaktadır ve bu sıkıntıları aşmak içinde çalışmalar yapılmaktadır. İnternet yasasının olmayışı bir sorun olmaktadır ve bu konuda da ciddi çalışmalar yapılmaktadır. Ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz" dedi. 

SARIGÜL: "YEREL BASIN BİZİM İKTİDARIMIZDA TAM DESTEKLENECEKTİR"

Malatya Gazeteciler Cemiyetinde olmaktan son derece memnunlşuk duyduğunu ifade eden TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül "öncelikle yıllar önce ziyaret ettiğim rahmetli Başkanımız Haydar Karaduman'a Allahtan rahmet diliyorum. Onun bıraktığı bayrağı alan arkadaşlarına da başarılar diliyorum. Hele hele Milletvekilliğim döneminde çok şsy öğrendiğim Rahmetli Turgut Özal'ın memleketinde destek vererek kurdurduğu Malatya Gazeteciler Cemiyetinde bulunmaktan da son derece de mutlu oldum. Rahmetli Özal Türkiye'nin ufkunu açtı, ona çok şeyler borcluyuz. Ben bulunduğum her görfevde yerel basına herzaman destek oldum. TDP İktidarında yerel nbasın y-tam anlamıyla desteklenecektir.  Malatya Gazeteciler Cemiyetini tebrik ediyorum. Rahmetli Turgut Özal ve İsmet İnönü'nün resimlerini baş köşelerine koymuşlar. Onlara sahip çıkmışlar, Cemiyet yöneticilerini tebrik ediyorum" dedi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler