Taksi Durakları Dezenfekte Edildi, Taksici Esnafına Maske Dağıtıldı

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüse karşı tedbirlerini en üst seviyede tutan Battalgazi Belediyesi, bir yandan kuaför ve berberlerin faaliyetlerine başlamasından sonra iş yerlerinde dezenfekte çalışmaları yürütürken diğer yandan halkın sık kullandığı taksilerde de dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor. 

Korona virüse karşı tedbirlerini hiçbir zaman elden bırakmayan Battalgazi Belediyesi, ilçede bulunan taksi durakları ve taksileri dezenfekte ediyor. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla esnafın sık kullandığı taksi duraklarında ve taksilerde dezenfektan çalışması gerçekleştiren ekipler, vatandaşların sıkça kullandığı alanları hijyen bir hale getiriyor. 

TAKSİCİ ESNAFINA MASKE DESTEĞİ 

Taksi duraklarını dezenfekte çalışmalarını yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, esnaflarla sohbet edip, sorunlarının olup olmadığını sordu. Başkan Güder’e bu ziyarette Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin eşlik etti. Taksici esnaflarına maske dağıtan Başkan Güder, taksici esnaflarının her daim yanında olduklarını dile getirdi. Halkın yoğun olarak kullandığı taksi duraklarında ve taksilerde rutin olarak dezenfekte çalışmaları yapacaklarını dile getiren Başkan Güder’e, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ve taksici esnafları teşekkürlerini iletti.

KESKİN: “BAŞKANIMIZA ESNAFA VERDİĞİ DESTEKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı aynı zamanda Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şevket Keskin “Herkesin ramazanını tebrik ediyorum. Şu ramazan hürmetine Allah bizleri bu musibetten kurtarsın. Çünkü el ile tutulmayan, göz ile görülmeyen bir düşmanın karşısındayız. Özellikle Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Beye ve ekibine teşekkür ediyorum. Yazıhanelerimizi ve araçlarımı dezenfekte ettiler. Esnafa verdikleri destekten, Malatya’ya yaptıkları güzel hizmetlerden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Allah işlerini rast getirsin. Yaptıkları güzel işlerde her zaman yanlarında olacağız. Bundan sonra haftada bir, en geç 10 günde bir Osman Başkanımız yazıhaneleri dezenfekte ettirecek. Hem sağlığımız için hem ülkemiz için hem de Malatya’mız için önemli olduğunu düşünüyorum.” ifadelerini kullandı. 

BAŞKAN GÜDER: “İNŞALLAH 2 BAYRAMI BİR ARADA YAPARIZ”

Tüm Malatyalıların Ramazan Ayını tebrik eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de, “Bildiğiniz gibi yaklaşık 2 aydır bir pandemi ile karşı karşıyayız. Millet olarak, bütün kesimler bu pandemiden etkilendiler. Bir taraftan merkezi hükümet olsun diğer taraftan da yerel yönetimler olarak bu pandemiyi atlatma adına, pandeminin yayılmasını engelleme adına çalışmalarımızı yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanımız Şevket Keskin ile sürekli istişare halindeyiz. Esnaf Odasına bağlı olan diğer odalarla, sivil toplum örgütleriyle sık sık bir araya geliyoruz. Bize dair bir aksaklığın olup olmadığını soruyoruz. Verilen bilgiler doğrultusunda belediye olarak üzerimize düşeni yerine getirmeye çalışıyoruz. Bildiği gibi korona virüs tedbirleri ile kapatılan berberler ve kuaförler iş yerlerini açmaya başladı. Sosyal mesafeyi koruyarak, hijyeni sağlayarak çalışmalarını yapıyorlar. Berber ve kuaförlerimizin iş yerlerini gezdik ve iş yerlerini ilaçladık. Kuaförlerimizde dezenfekte çalışmalarımız hala devam etmekte. Bugün başkanımız ile beraber taksiyi esnafımızı ve duraklarımızı gezdik. Aynı zamanda durakları ve araçları dezenfekte ediyoruz. Sonraki zamanlarda da gerek bizim belediyemiz olsun gerek büyükşehir olsun araçların dezenfeksiyonunu sağlayacağız. Amacımız, en az zayiatla bu hastalığı atlatmak. Bunun için belediyeler olarak çalışmalarımızı 7 gün 24 saat olarak devam ettiriyoruz. Özellikle temizlik, dezenfeksiyon ve enfeksiyonun kaynağını kurutma açısından akşamları temizlik ve ilaçlama ekibimiz ilçedeki her alanı dezenfekte ediyorlar. Cumhurbaşkanımızın da ifadesiyle, inşallah 10 gün sonra 2 bayramı birden kutlarız. Sayın başkanıma ve taksici esnafına teşekkür ediyorum” dedi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler