Vali Baruş Şehit Annelerinin ve Asırlık Çınarların Anneler Gününü Kutladı

Vali Aydın Baruş, Anneler Günü dolayısıyla Şehit Annelerini ve 100 yaş ve üstü yaşlılarımızı ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı.

Vatan için evlatlarını şehit veren anneleri yalnız bırakmamak adına Vali Baruş, Şehit Mehmet Emin Çakır’ın annesi Perize Çakır, Şehit Fuat Bozkurt’un annesi Sebaha Bozkurt, Şehit Kenan Çetin’in annesi Sudiye Çetin, Şehit Erkan Alpay’ın annesi Fadime Alpay, Şehit Oğuzhan Günaydın’ın annesi Şengül Günaydın ve Şehit Miraç Gürhan’ın annesi Serpil Canbay’ı ikametlerinde ziyaret ederek Anneler Gününü Kutladı.

Şehit annelerinin yüreklerindeki acının tarifsiz olduğunu söyleyen Vali Baruş, devletin her daim siz şehit ailelerinin yanında olduğunu söyledi.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde hayatlarını sürdüren 100 yaş ve üstü 5 bin 529 anne adına Sakarya’da oluşturulan ve dikilen ağaçlara "Asırlık Çınar" olan anneler için "Cennet Anneleri" adında hatıra ormanı kurulması projesi kapsamında "Asırlık Çınar" olan anneleri ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı. Ömürlerinden yüz yılı geride bırakan Fadime Karakuş, Fatma Karaaslan, Fatma Esen, Emine Köse ve Emine Güzel’i ziyaretlerinde asırlık çınarlar hakkında ailelerinden bilgiler alan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun selamlarını da ileten Vali Aydın Baruş, Bakanlıkla Hazreti Hatice Vakfı İşbirliği ile hazırlanan projenin sertifikasını ve hediyelerini takdim etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler