Vali Hulusi Şahin Şire Pazarı ve Buğday Pazarını Ziyaret Etti

Vali Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, İl Tarım ve Orman Müdürü Tahir Macit, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Abdulvahap Yoğunlu’dan oluşan heyetle birlikte Şire Pazarı ve Buğday Pazarında incelemelerde bulundu

Vali Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, İl Tarım ve Orman Müdürü Tahir Macit, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Abdulvahap Yoğunlu’dan oluşan heyetle birlikte Şire Pazarı ve Buğday Pazarında incelemelerde bulundu;

Tarihi Şire Pazarı’nın turizme açılması, ilimize gelen yerli ve yabancı turistlerin Şire Pazarında rahat bir alışveriş imkanı bulmaları amacıyla; mevcut Şire Pazarının kapalı olan giriş kapısının açılması, pazar içerisinde rekreasyon ve aydınlatma çalışmalarının yapılması konuları hakkında, Şire Pazarı esnafı ile görüş alışverişinde bulunuldu.

Vali Şahin ve beraberindeki heyet, daha sonra Buğday Pazarında incelemelerde bulundu.

Vali Hulusi Şahin, mevcut Buğday Pazarının her yönüyle artık ihtiyaca cevap vermediğini, bu nedenle de Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Pazara taşınılması gerektiğini belirtti.

Taşınma için eski ve yeni Buğday Pazarındaki esnafın kiralama, satın alma v.b. sorunlarının da bir an önce çözüme kavuşturularak taşınma işleminin acilen gerçekleştirilmesinin sağlanmasını istedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler