Yeşilyurt Belediyesi’nden Gazetecilere Kolonya, Maske Ve Eldiven Desteği

Yeşilyurt Belediyesi, yeni tip Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında; kamuoyunu bilgilendirmek adına gece gündüz demeden sahada özveriyle görevlerini ifa eden gazetecilere kolonya, maske ve eldiven dağıttı.

“GAZETECİLERİMİZİN SAĞLIK VE SIHHATİNE ÖNEM VERİYORUZ”

Yeni tip Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Yeşilyurt’un her noktasında gerekli önlemleri alıp, vatandaşları evde kalmaları noktasında uyardıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, günün her saatinde mesai yapan gazetecilerin sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde görevlerini sürdürmelerinin Koronavirüs ile mücadele anlamında büyük önem taşıdığını söyledi.

“TOPLUM VE İNSAN SAĞLIĞI İÇİN KESİNTİSİZ HİZMET SUNUYORUZ”

Malatya Gazeteciler Cemiyetine kolonya, maske ve eldivenlerin bulunduğu paketlerin teslim edildiğini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda Koronavirüs salgınıyla mücadele noktasında üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın bu kritik dönemde uyarıları dikkat ederek, evlerinde oturmaları yapılan çalışmalara en büyük destek olacaktır. Sabır ve gayretle bu zorlu günleri geride bırakacağımıza ve güzel günlere kavuşacağımıza yürekten inanıyorum. Belediye olarak gerek ilçe genelinde yaptığımız dezenfektan ve ilaçlama hizmetleri gerekse de evden dışarıya çıkamayan yaşlı, kronik hasta ve diğer vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarının evlerine kadar götürme hizmetlerimize kesintisiz olarak devam ediyoruz. Bununla birlikte salgından dolayı risk altında bulunan başta belediye ve sağlık çalışanları olmak üzere tüm meslek gruplarına gereken desteği veriyoruz. Koronavirüs salgınıyla mücadele anlamında etkin rol oynayan, gece gündüz demeden kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla sahada büyük bir özveri ve gayretle çalışan basın mensuplarımızın sağlıklı ortamlarda çalışmaları için kolonya, maske ve eldiven vererek destek olmaya çalıştık. Halkımızı doğru bilgilendirme noktasında büyük bir özveriyle çalışan, virüs tehlikesine rağmen görevlerini eksiksiz bir şekilde yerine getiren basın mensuplarımızın gayretli çalışmalarını takdirle karşılıyoruz ve onlara çalışmalarında başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

“BAŞKANIMIZA BU DUYARLI YAKLAŞIMINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ise, gazetecilerin sağlıklı koşullarda çalışmalarına destek olmak amacıyla kolonya, maske ve eldiven gönderen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkürlerini sundu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler