81 İlde İlk Teneffüs 40 Dakika Kayısılı ve Çekirdekli Olacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un çocukların okula döndükleri ilk teneffüsün 40 dakika müjdesi vermesinin ardından, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 81 ilde 81 okulda öğrenim gören çocuklara ‘Kayısı Çekirdeği’ ile yanlarında olacaklarını söyledi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında okullar tatil edilmesi ile Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan öğrencilere uzun teneffüs müjdesi gelmişti. Müjdeyi Twitter hesabından duyuran Milli Eğitim Bakanı Selçuk, “Çocuklar evde sıkıldığınızı, okulu özlediğinizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndüğünüz ilk günün ilk teneffüsü, o güne özel olarak 40 dakika yapacağız” diyerek, öğrencilere müjdeyi vermişti. Bakan Selçuk’un paylaşımına Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’den yanıt geldi. 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un, Twitter hesabından öğrencilere ilk teneffüsün 40 dakika olacağı yönünde söz vermezi üzerine Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Sayın Bakanım 40 dakikalık teneffüs zili çalmadı değil mi daha. Biz de 81 ilde 81 okuldaki çocuklarımıza kayısı çekirdeğimizi gönderelim” dedi.

BAŞKAN GÜDER: “ÇOCUKLARIMIZ BİZİN HERŞEYİMİZDİR”

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bu uzun teneffüste biz de ‘Kayısı Çekirdeği’ ile çocuklarımızın yanında olacağız. 40 dakikalık teneffüs Kayısı Çekirdeksiz olmaz. Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’un çocuklarımıza ilk teneffüs müjdesinin 40 dakika olacağı müjdesini vermesi ile bizde Battalgazi Belediyesi olarak çocuklarımıza besin değeri yüksek olan Kayısı Çekirdeklerimizi göndereceğiz. Çocuklarımız bizim her şeyimizdir, geleceğimizdir. Bolca vitamin barındırması sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi olan Kayısı Çekirdeği’nin faydalarını saymakla bitiremeyiz. Çocuklarımız ilk teneffüslerinde Kayısı Çekirdeklerini yiyerek, güç depolasın ve bağışıklıklarını güçlendirsinler.” Şeklinde konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler