Hacettepe Kişisel Gelişim Kurs Merkezi Kapılarını Açıyor!..

Hayalleriniz için doğru tercih sloganıyla yola çıkan Hacettepe Kişisel Gelişim Kurs Merkezi 23 Temmuz – 15 Ağustos tarihleri arasında yapılacak ücretsiz yaz kursuna öğrencileri bekliyor.

Sosyal Mesafeye uygun sınıflarda eğitim vereceklerini belirten Kurs Merkezi Kurucusu ve aynı zamanda Türkçe öğretmeni Osman Doğan “Alanında Uzman Öğretim kadromuz ile zengin içerikli yayınlarımızla, öğrenci koçluğu eşliğinde öğrencilerimize ve ailelerine kapımız sonuna kadar açık” dedi.

Doğan, 15 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasında sürecek yaz kursumuz ile öğrenci kardeşlerimiz uzun zamandır mola verdikleri eğitime geri dönüş yaparken eğitim kadromuz ile de tanışma fırsatı bulabileceklerini belirtti.

Doğan son olarak “Her biri alanında uzman olan değerli öğretmen arkadaşlarımız ile öğrencilerimizi buluşturarak eğitimde ki farklılığımızı Malatyalı hemşehrilerimize sunmak istiyoruz. Ailelerimizin en büyük isteği çocuklarının geleceklerini teslim edebilecekleri güvenilir bir öğretmen grubu ve ortam bulmaktır. Bu nedenle dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle sosyal mesafeli ve hijyenik sınıflarımızı gelip görüp çocuklarını gönül rahatlığı ile bizlere emanet edebilirler” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler