AK Partili Çalık'tan Selahattin Demirtaş'a tepki

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık,

AK Partili Çalık’tan Selahattin Demirtaş’a tepki: “Asıl ses evladını teröre kaptırmış annelerin vicdan çığlığıdır”

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın, Boğaziçi Üniversitesindeki eyleme destek vermesine tepki göstererek, “Sizler ‘katil polis’ diyenlere bizler milletimizin huzur ve güvenliği için canını siper eden kahraman polislerimize, askerlerimize destek veriyoruz” dedi.

 

Milletvekili Çalık, Malatya’da AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Çalık burada yaptığı konuşmada, AK Parti’nin yaptığı alt ve üst yapı hamleleri ve attığı demokratik adımlarla vatandaşın gönlüne girdiğini belirterek, kapatma davası, vesayet odaklarının hareketleri ve darbe girişimleri dahil tüm bu sıkıntıları da halkın desteğiyle engellediğini kaydetti.

“Asıl ses evladını teröre kaptırmış annelerin vicdan çığlığıdır”

Çalık, İstanbul Boğaziçi Üniversitesindeki eyleme destek amaçlı HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın sosyal medya hesabından paylaşılan, “Ne yaptınız gençler ya, sesiniz buraları sallıyor. Kim bilir, nereleri titretiyordur” sözlerine de tepki gösterdi. Milletvekili Çalık, “Asıl ses İHA, SİHA, F-16’lar, insanlı keşif uçaklarının ve güvenlik güçlerimizin terör örgütü yuvalarını dağıttıkça çıkan sestir. Asıl ses korkudan tir tir titreyen teröristlerin sesidir. Asıl ses evladını teröre kaptırmış annelerin vicdan çığlığıdır” dedi.

“O annelerimiz sizlerin yüreğinizi söktü”

Çalık, “Siz ‘katil polis’ diyenlere destek verin bizler evlat nöbeti tutan Diyarbakır annelerimize, milletimizin huzur ve güvenliği için canını siper eden kahraman polislerimize, askerlerimize destek veriyoruz. O annelerimiz sizlerin yüreğinizi söktü, aklınızı aldı. Sizleri asıl titreten 6-8 Ekim 2014’te yaptığınız sokağa çağrı sonrasında kurban eti dağıtırken hunharca katledilen 16 yaşındaki Yasin Börü’nün annesi Hatice Börü’nün ahıdır, şehit annelerimizin ahlarıdır” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler