Başkan Apohan’dan Jandarma Teşkilatının 182. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncıler Derneği Genel Başkanı Selim Apohan 14 Haziran 1839 yılında kurulan Türk Jandarma teşkilatının 182'ci kuruluş yıldönümü Mesajı Yayımladı.

Basın İnternet Medya Yayıncıler Derneği Genel Başkanı Selim Apohan  14 Haziran 1839 yılında kurulan Türk Jandarma teşkilatının 182'ci kuruluş yıldönümü Mesajı Yayımladı.

Başkan Apohan, Kurulduğu 14 Haziran 1839 yılından bugüne kadar, yurdumuzun dört bir yanında, huzur ve güvenliğimiz için fedakârca ve kahramanca mücadele eden, yüksek ruh ve şuurla görev yapan, birliğimizi, istikrarımızı ve güvenliğimizi hedef alan her türlü saldırıya karşı üstün bir çaba ortaya koyan Jandarma Teşkilatımızın 182’nci kuruluş yıl dönümünü içtenlikle kutluyorum.

Başkan Apohan Mesajında; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün deyimiyle; ‘her zaman yurt, ulus ve Cumhuriyete aşk ve sadakatle bağlı; tevazu, fedakârlık ve feragat örneği bir kanun ordusu’ olan Jandarma Teşkilatı; milletimizin emniyeti için çalışarak şerefli bir görevi ifa etmekte, çağın gereklerine uygun teknolojik altyapısı, eğitimli kadrosu ve bir asrı aşan tecrübesiyle suç ve suçlularla mücadele konusunda çok önemli başarılar elde etmektedir.

Jandarma Teşkilatımızın tüm mensuplarını, kuruluşundan bugüne kadar ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması hususunda, her şartta ve koşulda, mesai mefhumu gözetmeksizin hayatlarını feda etme uğruna ortaya koydukları cesur, kararlı ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatımızın 182’nci kuruluş yıl dönümünü kutluyor, mukaddes vatan toprakları ve al bayrağımız uğruna canlarını feda ederek şehit olan kahraman askerlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor görevi başındaki tüm teşkilat mensuplarımıza sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler