Fırat Edaş “Temiz Göl, Temiz Dünya” Dedi

Sürdürülebilirlik ve temiz çevre anlayışıyla hareket eden Fırat EDAŞ ekipleri, daha temiz bir dünya mümkün diyerek Elazığ Hazar Gölü kıyısında çevre temizliği yapmak için bir araya geldi. Ekipler, etkinliğin ardından göl kenarına depremde hayatını kaybeden vatandaşlar anısına çelenk bıraktı.

Bingöl, Elâzığ, Malatya ve Tunceli’de toplam 38 ilçede elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 5-11 Haziran Çevre Haftası kapsamında bir araya gelen ekipleri ile çöp toplama etkinliği düzenledi. Yeşil çevre ve sürdürülebilirlik odağında çalışmalarını sürdüren Fırat EDAŞ, Çevre Haftası’nda Hazar Gölü’nde biriken plastik atıklar, cam şişeler, kâğıt ve diğer çöpleri toplayarak doğal yaşam alanlarının temizlenmesine katkıda bulundu.

Sıcak yaz günlerinin başlaması ile çevre illerden gelen çok sayıda yerli turistin ilk tercihi olan Hazar Gölü kıyısında bulunan çöpleri toplamaya Bingöl, Malatya ve Tunceli’den gelen destek ekipler, göl kenarında biriken dönüştürülebilir çöpleri ayrıştırdıktan sonra 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız anısına göl kıyısına çelenk bıraktı.

ÇELİK: “DOĞAL KAYNAKLARI KORUMAK HEPİMİZİN SORUMLULUĞU”

Fırat EDAŞ Şirket Müdürü Müjdat ÇELİK, "Fırat EDAŞ olarak sürdürülebilir bir yaşam adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Biliyoruz ki doğal kaynaklarımızı korumak ve çevremizi temiz tutmak, toplum olarak hepimizin sorumluluğundadır. Çevre Haftası kapsamında bu güzel görev için bir araya gelen saha ekiplerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Son olarak ekiplerimiz ile temizliğin ardından geçtiğimiz Şubat ayında yaşanan ve hepimizi derinden sarsan deprem felaketinden dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımız anısına göl kenarına çelenk bıraktık. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler