Genç Doktorlar, Diplomalarını Aldı

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen törene; Vali Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Pilten, 7. Anajet Üs Komutanı Hv. Plt. Alb. Zeki Koltukoğlu, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Ercan Altın, Öğretim Üyeleri, mezun öğrenciler ve aileler katıldı.

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen törene; Vali Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Pilten, 7.  Anajet Üs Komutanı Hv. Plt. Alb. Zeki Koltukoğlu, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Ercan Altın, Öğretim Üyeleri, mezun öğrenciler ve aileler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, Tıp Fakültesi 2022-2023 eğitim-öğretim yılı mezunları adına 30. dönem Türkçe program birincisi Dr. Aytaç Bülent Kuku ile İngilizce program birincisi Dr. Şeymanur Özdil’in konuşmalarıyla devam etti.

Milletimizin kıymetli varlıkları olan genç kardeşlerimizin İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi 30. Dönem mezuniyet töreninde bulunmaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Vali Hulusi Şahin, “Hedefiniz her zaman insan sevgisi ve memleket sevgisi ile millete hizmet olmalıdır. Almış olduğunuz diplomanın dünya standartlarında bir diploma olmasında büyük hizmeti geçen Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile Malatya’nın Dar-ül Rifat olmasının en büyük temsilcilerinden biri olan Prof. Dr. Sezai Yılmaz gibi hocalarımız var. Çok büyük başarılar elde eden Türk doktorlarımız sizlere rol model olacaktır” dedi. 

Tören, mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesiyle sona erdi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler