“İktidar Değiliz Ama Önemli Yardımlarımız Oldu”

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz Koronavirüs salgınıyla mücadelenin başladığı ilk günden itibaren Malatyalı vatandaşın yanlarında olduklarını belirterek “iktidardan daha önemli işler başardık” dedi.

İl başkanı Kiraz yaptığı açıklamayla hem bayram kutladı hem de geride bırakılan üç aylık dönemi değerlendirdi. Kiraz yaptığı yazılı açıklamada; “Son üç aydır devam eden Korona salgını vatandaşlarımız üzerinde her anlamda ciddi etkiler gösterdiği gibi ekonomik anlamda da toplumun birçok kesimini çöküşe uğrattı. Maalesef ki bu süreçte açlığın ve yoksulluğun arttığı bir dönemi yaşadık. Salgın döneminin yanı sıra sonuna geldiğimiz ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma duygularımıza katkı sundu. Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidar olmadığımız halde Malatya’da da Büyükşehir ve merkez ilçe belediyeleri partimizin değil, buna rağmen bu sancılı süreçte gerek maske dağıtımımız gerek esnafa ve çiftçiye yönelik yaptığımız destek kampanyaları gerekse ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlar küçümsenemeyecek düzeydedir.

Kiraz “Maske Dağıtımı Nasıl Yapılır Biz Gösterdik”

“Salgından hemen sonra Genel Başkan Yardımcımız ve Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba’nın katkılarıyla tarafımıza ulaştırılan binlerce maske ve siperliği vatandaşlarımıza dağıttık. Maske dağıtımını il ve ilçe örgütlerimizin koordineli çalışmasıyla kimseyi mağdur etmeden kısa sürede tamamladık. Vatandaşlarımıza ulaştırdığımız maske, siperlik ve gıda paketi için genel başkan yardımcımız Ağbaba başta olmak üzere genel merkezimize, CHP belediyelerimize ve Malatya’da maske üretimi yapan birçok tesisin işletme sahiplerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu üç aylık dönemde Hekimhan belediyemiz ilçede kurulan maske üretim tesisiyle, Arguvan belediyemizin Santepe Plastik Kimya şirketi dezenfektan üretimiyle, Arapkir belediyemiz de reyhan çayı üretim ve dağıtımı hızlandırarak salgınla mücadelenin yanı sıra ekonomiye de katkı sundular. CHP çatısı altında başlayan ve örgütümüzün, milletvekilimizin, belediyelerimizin gayretleri zor günleri geride bırakmak isteyen vatandaşlarımıza destek olduysa bunun gururunu ve mutluluğunu yaşarız. Tabi yoksulluğun arttığı, taleplerin üst düzeye ulaştığı bir dönemde tüm taleplere karşılık vermemiz elbette mümkün olmadı. Ancak bugüne kadar elimizden gelen çabayı her zaman göstermeye devam edeceğimizi belirtmek isteriz.

“Geleneklerimizi Yerine Getireceğimiz Bayramlar Yaşamayı Temenni Ediyoruz”

Virüs salgınında sevdiklerimizin ve kendimizin sağlığını korumak için bu bayram geleneklerimizi yerine getiremeyecek olsak bile Malatyalı vatandaşlarımızın ramazan bayramını CHP il örgütü adına kutluyor sağlık, mutluluk, huzur getirmesini birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini temenni ediyoruz. Önümüzdeki bayramları gelenek ve göreneklerimize uygun şekilde yaşayabilmeyi temenni ediyorum.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler