Keskin “Çanakkale Ruhu Bugün De Bizim Rehberimizdir”

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü mesajında, “Birlik ve beraberliğimizi, huzurumuzu yıkmak isteyen mihraklara şunu söylüyoruz; Çanakkale ruhu bugün de bizim için rehberdir.” dedi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü mesajında,  “Birlik ve beraberliğimizi, huzurumuzu yıkmak isteyen mihraklara şunu söylüyoruz; Çanakkale ruhu bugün de bizim için rehberdir.” dedi.

 

Keskin 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadeleri kaydetti;

Çanakkale Zaferi’ni gururla ve onurla kutluyoruz. Çanakkale savaşları milletimizin zor şartlar altında kendisinden güçlü ordulara karşı verdiği muhteşem mücadeleyle destanlaşmış, tarihin en önemli dönüm noktalarından biridir. Türk halkı, Çanakkale'de dünyaya, bağımsızlığı ve yurdunun bir karış toprağı söz konusu olduğunda karşısında hiçbir gücün duramayacağı göstermiştir, bunu tarihe not düşmüştür.  Anadolu’nun Tek Millet, Tek Devlet, Tek Bayrak olarak dünyaya meydan okuyuşunun destanlaşmış halidir Çanakkale Zaferi.  Çanakkale’de destan yazan o ruhu, o milli anlayışı, o yerli duruşu korumak, yaşatmak ve yarınlara taşımak zorundayız.

 

Birlik ve beraberliğimizi, huzurumuzu yıkmak isteyen mihraklara şunu söylüyoruz; Çanakkale ruhu bugün de bizim için rehberdir.

Birlik ve bütünlük içinde, ortak değerlerimizi koruyarak aydınlık yarınlara el ele güçlü biçimde yürüyeceğiz.

Bugün sınır ötesinde tüm zorluklara rağmen, dünyaya boyun eğmeyerek, masa başı projeleri yırtıp çöpe atan, atmaya devam eden Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin her ferdini yürekten selamlıyoruz, onlarla gurur duyuyoruz.

 

Esnaf ve sanatkar camiası istikbal ve istiklal için devletinin ve milletinin yanındadır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

 

Şu durumu hiçbir zaman unutmamalıyız:  Hilal'in parlamadığı yerde Kur'an'da kapanıyor, Bayrağın dalgalanmadığı yerde Din'de çiğneniyor. Vatan olmadı mı Minarelerde susar. Sahip çıkacağımız değerler bellidir.  FETÖ kırıntılarına kesinlikle müsaade etmemeliyiz. Bu topraklar FETÖ ve FETÖ kırıntılarından daha alçak haini görmedi. Çok dikkatli olmalıyız.

 

Esnaf ve sanatkar camiası olarak; 18 Mart Zaferinin yıldönümünde başta Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale kahramanlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz, ruhları şad olsun.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler