Maski Sayaçları Sıfırlıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafın alınan karar gereğince 6 Şubat tarihinden 31 Mayıs 2023 tarihine kadar kullanılan sularda ücret alınmayacağını duyurmuştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafın alınan karar gereğince 6 Şubat tarihinden 31 Mayıs 2023 tarihine kadar kullanılan sularda ücret alınmayacağını duyurmuştu. Kararı uygulamak için harekete geçen MASKİ Genel Müdürlüğü sayaçları sıfırlamaya başladı. Yazılı açıklama ile kamuoyunu bilgilendiren MASKİ Genel Müdürlüğü, çeşitli nedenlerden dolayı okuyamadıkları sayaçlar için abonelerin MASKİ’ye ait 0 538 541 09 11 No’lu WhatsApp hattına sayacın fotoğrafını çekerek en geç 1 Temmuz 2023 tarihine kadar atmasını istedi. 

MASKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle:

“Çok Kıymetli Abonelerimiz;

Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından alınan karar ile 6 Şubat - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında kullanılan sularda ücretlendirme yapılmayacaktır. Alınan kararın uygulanabilmesi için su sayaçlarının sıfırlanması gerekmektedir. Ekiplerimiz, şuan sahada çalışmalarını aralıksız yürütmektedir. Ancak; çeşitli nedenlerden dolayı su sayaçlarını okuyamadığımız abonelerimiz mevcuttur. Sayaçlarını okuyamadığımız abonelerimizin geçen 4 aylık süre içinde borç yükü ile karşılaşmamaları için ivedi bir şekilde adını, soyadını, T.C.’sini ve abone numarasını belirterek 0 538 541 09 11 No’lu WhatsApp hattımıza 1 Temmuz 2023 tarihine kadar sayaçlarının resimlerini okunur ve görünür bir şekilde fotoğrafını çekip atması gerekmektedir. 

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler