Vahap Küçük’ün Adı Meydanda Yaşatılacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir ilçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, çeşitli incelemelerde bulundu. 

 

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ün vefatı sonrası gerçekleştirilen gezide Doğanşehir İlçesinin yeni Belediye Başkanı Durali Zelyurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, daha sonra Vahap Küçük’ün adının verildiği meydanı ziyaret etti. 

 

Başkan Gürkan’a meydanda yapmış olduğu incelemelerde, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt eşlik etti. 

 

Zelyurt: ‘Vahap Küçük’ isminin verilmesi bizleri onurlandırdı

 

Doğanşehir Belediye Başkanı Duralı Zelyurt, “Vahap Küçük Meydan Parkı açılışına hoş geldiniz. Büyük Belediye Başkanımız, Büyüğümüz, Doğanşehir’in abisi, amcası, Vahap Küçük’ün vefatından sonra bu meydana ‘Vahap Küçük’ isminin verilmesi bizleri gerçekten onurlandırmıştır. Büyükşehir Belediye Başkanımıza bundan dolayı müteşekkir olup çok teşekkür ediyoruz. Memleketimize ve ilçemize hayırlı olsun çok teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Başkan Gürkan: Doğanşehirli hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun

 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Büyükşehir Belediyesi olarak, bir taraftan yol asfalt şantiyelerimizi şehrimizin değişik yerlerinde hizmete sunarken, bir taraftan da alt yapı ve su kanalizasyonla ilgili şantiyelerimiz çalışıyor. Diğer taraftan Park Bahçeler Daire Başkanlığımız ilçelerimizde meydan düzenlenmesi, çevre düzenlemesi, parklar, dere ıslah çalışmalarını yürütüyorlar. 

 

Park Bahçeler Daire Başkanlığımız tarafından, burada hem dere ıslah çalışması, hem çevre ve meydan düzenlenmesi yapıldı. 

 

Vahap Küçük’ün rahmetlinin en büyük hayallerinden birisi Doğanşehir Meydanının yapılmasıydı. Büyükşehir Belediyesi olarak, en kısa zamanda bu meydanın başlatılması ve bitirilmesi ve meydana saat kulesini de koyarak ‘Vahap Küçük’ün adını burada yaşatmaya arz ettik. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler