Yeşilyurt Belediyesi’nden Avrupa Spor Haftasına Özel Futbol Maçı

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Avrupa Spor Haftası kapsamında; Yeşilyurt Belediyesi Futbol Okulunda eğitim gören minik futbolcuların velileri arasında futbol maçı organize etti.

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Avrupa Spor Haftası kapsamında; Yeşilyurt Belediyesi Futbol Okulunda eğitim gören minik futbolcuların velileri arasında futbol maçı organize etti.

Düzenlediği farklı organizasyonlarla ‘sağlıklı ve dinamik bir hayat’ anlayışının Yeşilyurt’ta hâkim olması için çalışan Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, bu kez minik futbolcuların velilerini halı sahada buluşturdu.

Renkli ve keyifli anların yaşandığı futbol maçı kıyasıya bir rekabete sahne olurken, bu kez tribünde olan minik futbolcularda yaptıkları tezahüratlarla ortamı renklendirdiler.

Karşılaşmada forma giyen Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü İbrahim Bingül ise, sağlıklı ve dinamik bir hayata dikkat çekmek amacıyla düzenledikleri futbol maçına destek veren ailelere teşekkürlerini sundu.

Avrupa Spor Haftasına farklı organizasyonlarla destek verdiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü İbrahim Bingül, “ Yeşilyurt’ta her günü sportif etkinliklerle dolu dolu yaşamaya devam ediyoruz. Avrupa Spor Haftasına farklı branşlarda düzenlediğimiz etkinlikler ve sosyal sorumluluk projelerimizle destek verirken, bugünde futbol okulumuzda alt yapı eğitimleri alan minik yavrularımızın velileri arasında güzel ve keyif dolu bir maç organize ettik. Çocuklarının sağlıklı bir hayat yaşaması için açtığımız sportif kurslara gönderip duyarlı bir yaklaşım sergileyen velilerimiz sahada ter döken bu kez tribünde olan minik futbolcularımızın coşkulu destekleri ise maçın renkli ve heyecanlı geçmesini sağladı. Çocuklarımız, velileri ve aile mensuplarıyla birlikte sağlıklı ve dinamik bir hayat için güzel bir farkındalık oluşturduğumuza inanıyoruz. Yeşilyurt olarak büyük bir aileyiz ve bu ailenin temeli olan aile mensuplarımızla her zaman biriz ve beraberiz. Bugünde bunun en güzel örneğini hep birlikte yaşadık. Vatandaşlarımızı yılın her günü ve her haftasında farklı bir etkinlikle buluşturmaya devam edeceğiz. Spora ve sporcuya her zaman sahip çıkıp, ilçemizin sportif yönden gelişmesi için her türlü destek ve imkânı bizleri sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar adına etkinliklerimize katılan tüm spor gönüllülerine bir kez daha saygılarımızı sunuyoruz ve sağlık dolu yıllar diliyoruz.” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler