Başkan Çınar, Avrupa Hareketlilik Haftası Nedeniyle Mesaiye Bisikletle Geldi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bu yılki sloganı ‘Çeşitlendir ve Devam Et’ olarak belirlenen Avrupa Hareketlilik Haftasına destek verip, daha hareketli ve daha sağlıklı bir yaşam konusuna dikkat çekebilmek amacıyla evinden belediyeye bisikletle geldi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bu yılki sloganı ‘Çeşitlendir ve Devam Et’ olarak belirlenen Avrupa Hareketlilik Haftasına destek verip, daha hareketli ve daha sağlıklı bir yaşam konusuna dikkat çekebilmek amacıyla evinden belediyeye bisikletle geldi.

Yeşilyurt’ta yaşayan herkesin sağlıklı, dinamik ve mutlu olabilmesi amacıyla sportif hizmetlere büyük bir önem veren Yeşilyurt Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliğinin ulusal koordinatörlüğünde Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu'nun desteğiyle her yıl 16 ile 22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftasına düzenleyeceği etkinliklerle katkı sunacak.

Toplumun tüm kesiminden insanların hareketli ve dinamik bir hayata sahip olabilmesi için sosyal, sportif ve kültürel anlamda çok sayıda yatırımı Yeşilyurt’a kazandıran Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi önünde düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası Açılış Programına bisikletle geldi.

Evinden Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binasına kadar pedal çeviren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Sinan Özhüsrev, AK Parti Yeşilyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Numan Özcan ile Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü İbrahim Bingül’de eşlik etti.

Sağlıklı ve dinamik bir hayat için herkesi spor yapmaya davet eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Bu yıl ki teması ‘Şehrini Kucakla’, sloganı ise" Çeşitlendir ve Devam Et" olarak belirlenen Avrupa Hareketlilik Haftasına destek vermek amacıyla bir hafta boyunca ilçe genelinde sportif etkinlikler düzenleyerek, toplumun tüm kesimlerini spor yapmaya davet edeceğiz. Hareketli ve dinamik bir yapıya sahip Yeşilyurt’umuzda 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat yaşaması bizim öncelikli hedefimizdir. Sağlıklı hayat içinde herkesin ve hepimizin mutlaka spor yapması gerekiyor.Beden ve ruh sağlığının korunması ve güçlenmesi için hareketli bir yaşam içinde olmamız lazım. Bisiklet sürmekte hareketli ve dinamik bir hayat için çok önemlidir. İçine kapanık, tablet ya da telefon başında zaman geçiren, aktiviteden uzak bir hayatın ötesinde herkesi spor yapmaya teşvik etmek içinde çeşitli programlar düzenleyeceğiz, bu konuda farkındalık oluşturmaya çalışacağız. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüzün koordinasyonunda, AK Parti İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlıklarımızın destekleriyle bu haftayı dolu dolu yaşayacağız. Yeşilyurt Belediyesi olarak hareketli yaşamı ve sporu destekliyoruz, tüm hemşehrilerimizin sağlıklı, güzel ve dinamik bir yaşaması içinde bir hafta içerisinde çok sayıda etkinliğin altına imza atacağız. Tüm vatandaşlarımızı etkinliklerimize davet ediyorum.” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler