Fahri Başkan Güder’den Eyüp Bebeğe Destek Ziyareti

Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi Fahri Başkanı Yıldız Güder, doğduğu günden bu yana SMA Tip-1 kas hastalığı ile mücadele eden 7 aylık Eyüp Çınar bebeği evinde ziyaret ederek, Altuntaş ailesinin başlattığı yardım kampanyasına destek çağrısında bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in eşi ve Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi Fahri Başkanı Yıldız Güder, Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdul Kadir Duran’ın eşi Münise Duran ve Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval’ın eşi Nevin Kırçuval ile birlikte doğduğu günden bu yana SMA Tip-1 kas hastalığı ile mücadele eden 7 aylık Eyüp Çınar bebeği evinde ziyaret etti. Bebeği için verdiği mücadeleyle örnek olan ve herkesin büyük takdirini toplayan Yıldız Altuntaş ile sohbet eden Fahri Başkan Güder, Eyüp Çınar bebeğe ve 3 kardeşine oyuncak hediye ederek, ailenin başlattığı yardım kampanyasına destek çağrısında bulundu.

Eyüp Çınar’a destek olan herkese teşekkürlerini ileten Yıldız Altuntaş, “SMA Tip-1 kas hastası olan Eyüb Çınar’ımız şuan 7 aylık. Türkiye’de bir tedavisi var biz bunu çok şükür alıyoruz. 5’inci dozumuzu aldık. Uyguladığımız tedavi kesin bir çözüm olmuyor, sadece ertelemiş oluyoruz. Kesin tedavi yurt dışında uygulanıyor. Bizim bu tedaviyi almamız için bir kampanya başlatıldı. Şuanda yüzde 40’lara ulaştık. Geri kalan kısmını tamamlarsak eğer yavrumuz tedavisi alıp, iyileşebilecek. Bize destek olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Bugünde Yıldız hanım, Münise hanım ve Nevin hanım ziyaretimize geldiler. Bizlere destek oldular. Mutlu olduk. Allah hepinizden razı olsun” şeklinde konuştu. 

Eyüp Çınar bebeğin ailesine destek ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Nevin Kırçuval, “Çınar bebeğimizin ailesi zorlu bir süreçten geçiyor. Rabbim güç ve kuvvet versin. Çınar bebek, mucize bebek olarak gelmiş dünyaya. Allah’ım şifa versin. Bizlerde ailemize destek ziyaretine geldik. İnşallah güzel sonuçlar alırlar” ifadelerini kullandı.

Eyüp Çınar’ın ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Münise Duran, “Öncelikle ailemize çok geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Zorlu ve uzun bir süreç. Hamd olsun ki ailemiz bilinç, halkımız ise duyarlı. Çok geçmiş olsun. Bize düşen görev ailemizin yanında olmak. Manevi bir destek olmak için buraya geldik. Elimizden gelenin yapmaya hazırız” Diye konuştu.

Altuntaş ailesinin her daim yanında olduklarının altını çizen Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi Fahri Başkanı Yıldız Güder, “SMA Tip-1 hastalığı, ülkemizde çok nadir görülen bir rahatsızlık. Yavrumuz bu hastalıkla mücadele veriyor. Rabbim şifasını versin. Ailesine sabırlar diliyorum. Bizlerde ailemize destek ziyaretine geldik. Malatya halkımız çok merhametli ve şefkatli. Yavrumuz yalnız kalmayacak” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler