Gürkan Akpınar Esnafıyla Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Akpınar esnaflarını ziyaret eden Başkan Gürkan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Akpınar esnaflarını ziyaret eden Başkan Gürkan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. 

Malatya’ya yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren esnaf ve vatandaşlar Başkan Gürkan’a teşekkür ettiler. 

Akpınar esnaflarıyla bir araya gelen Başkan Gürkan, Malatya’ya yapılan hizmet ve yatırımları arttırmak için büyük çaba ve gayret gösterdiklerini dile getirdi. Yapılan hizmet ve yatırımların Malatyalılar tarafından takdirle karşılanmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Hemşerilerimiz ile bir araya geldiğimiz zaman yapılan yatırımların olumlu yansımalarını görmek bizleri mutlu ediyor. Vatandaşlarımızdan almış olduğumuz olumlu tepkiler bizlerin çalışma azmini daha da artırmaktadır. Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman esnaf ve vatandaşlarımızla bir aradayız. Ekiplerimiz Malatya’nın her noktasında 7/24 esasına göre sahada çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yapmış olduğumuz bu çalışmalarla Malatya’mızı mazisine layık istikbale hazırlıyoruz. Hemşerilerimizin daha modern ve çağdaş bir şehirde yaşamalarını sağlamak için projelerimizi bir bir hayata geçirmeye devam ediyor ve hızla yol alıyoruz. Biz hemşerilerimizle bir olursak, birlik olursak memleketimiz için yaptığımız hizmetleri artırarak devam ettirebiliriz” şeklinde konuştu.

Başkan Gürkan ayrıca Akpınar esnafı ziyaretinin ardından eski MASKİ binasında incelemelerde de bulundu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler