Horata’dan Çıkan Su Bereket Olarak Yansıyacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Konak (Banazı) Mahallesi’nde bulunan Horata suyunun çıktığı kaynakta incelemelerde bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Konak (Banazı) Mahallesi’nde bulunan Horata suyunun çıktığı kaynakta incelemelerde bulundu.  

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Konak (Banazı)’da bulunan Horata suyunun erken kaynamaya başladığını ve bereketli olacağını söyledi. 

Başkan Gürkan, “Rahmetin ve bereketin bol olacağı bir yıl olduğunu düşünüyorum.  Baharın müjdecisi olarak da bilinen Horata suyunun bu yıl daha erken kaynamaya başladığını ve debisinin daha yüksek olduğunu görüyoruz. İnşallah ileriki zamanlarda bu suyun debisi daha da artacak, vatandaşlarımıza bereket ve ürün olarak yansıtacaktır diye düşünüyorum. Ne kadar şükretsek az. Bu aziz mübarek gün Ramazan ayında suyun patladığı Horata'da kaynağın merkezinde de olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kayaların arasında suların kaynadığını görüyoruz. Kaynayan su her taraftan akıyor. İnşallah bu su vatandaşımızın bağına, bahçesine bereket olarak yansıyacaktır. Bu sene Horata’da yapmış olduğumuz yenileme çalışması ve düzenleme çalışmalarının inşallah Mayıs ayı sonunda bitimini gerçekleştirerek, vatandaşımızın hizmetine sunmayı düşünüyoruz. Herkese hayırlı olmasını diliyor, bereketli bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler