MALATYA’YA YENİ BİR OKUL DAHA KAZANDIRILIYOR

Hayırsever İş insanı Enver Gülalioğlu’nun destekleriyle Malatya’ya kazandırılacak olan 24 derslikli ilkokulun protokol imza töreni Vali Hulusi Şahin ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Hayırsever İş insanı Enver Gülalioğlu’nun destekleriyle Malatya’ya kazandırılacak olan 24 derslikli ilkokulun protokol imza töreni Vali Hulusi Şahin ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Malatya Valiliğinde imzalanan protokol imza töreni sırasında açıklamalarda bulunan İş İnsanı Enver Gülalioğlu, “Malatya’ya bir okul kazandırma isteğimiz yaklaşık 10 yıl önce gündemimize gelmişti. Bu arada bir kaza geçirdiğim için süreç biraz uzadı. Böyle güzel bir işin kısmeti bugüne oldu. Biz hazır olunca Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan Bey'i aradık. Başkanım daha önce de ziyaretimize de gelmişti. Başkanımız Sayın Vali ile görüştü. Süreç bu saatten sonra süratli bir şekilde başladı. Birlikte yola çıktık. İnşallah devamı gelir ve hayırlısı olur. İnanıyorum ki Malatya’daki ve Malatya dışındaki iş adamlarımız bu konuda haberdar olurlarsa inanıyorum ki çok daha süratli bir şekilde çok daha fazla sayıya ulaşabiliriz. Malatya'nın derslik konusundaki açığını da çok kısa bir sürede işi çözeceklerini düşünüyorum. İnanıyorum ki kısa sürede çok güzel işler yapılır” dedi.

En büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Enver Gülalioğlu Bey'i ziyaretimde bu güzel niyetlerini ifade etmişlerdi. Güzel ve makbul bir niyette bir okul yaptırmak istediklerini söylediler. Biz de bu durumu Sayın Valimize ilettik. Sayın Valimiz de birlikte tekrar kendilerini ziyaret ettik. Bu süreci hızlı bir şekilde neticelendirme aşamasına getirdik.  Sayın Milli Eğitim Müdüremiz de bu işe dâhil oldu. Gereken protokol hazırlandı. Bugün de okulumuzun yapılması için protokol aşamasına geldik. Ben değerli hemşerimiz Enver Gülalioplu Bey'i tebrik ediyorum. En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır. Ben inanıyorum ki bu insanlarımız güzel okullarda güzel bir eğitim müfredatı programı uygulanır, güzel yetiştirirlerse, ülkemizin geleceği de aydınlık ve parlak olur diye düşünüyorum. Ben tekrar hayırsever iş insanımız Enver Gülalioğlu'nu tebrik ediyorum. Okulun da Malatya için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Malatya Valisi Hulusi Şahin ise, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım bu güzel işte öncülük ederek,  bizi de dâhil ettiği için öncelikle teşekkürü bir borç biliyorum. Enver Bey çok değerli bir insan. Sadece bu hayır işleri için değil, memlekete uzun yıllardır önce yapmış olduğu tüm hizmetleri için de teşekkür ediyorum. Bu süreçte de böyle bir niyetlerini ifade etmeleriyle bugün imza aşamasına gelmesi arasında 15-20 gün gibi bir süre var, kısa bir süre. Yani çok hızlı bir şekilde reaksiyon gösterdik. İnşallah okulun inşaatı da çok hızlı tamamlanır ve hep beraber açılışı da birlikte yaparız. Böyle bir hayır da önayak olan tüm kıymetli dostlarımıza teşekkür ediyorum. Enver Gülalioğlu Bey’e ve kıymetli eşleri Hanımefendi’ye bir kez daha teşekkür ediyoruz.  Allah hayırlarınızı kabul etsin” ifadelerini kullandı.

Malatya’ya kazandırılacak olan 24 derslikli ilkokula, hayırsever iş insanının genç yaşta hayatını kaybeden oğlu Mehmet Miraç Gülalioğlu’nun ismi verilecek.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler