Mttb Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

AK Parti Kayseri Milletvekili ve Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel, MTBB 3’üncü Malatya Olağan İl Genel Kurulu için geldiği Malatya’da, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Kayseri Milletvekili ve Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel, MTBB 3’üncü Malatya Olağan İl Genel Kurulu için geldiği Malatya’da, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

MTTB Malatya 3’üncü Olağan İl Genel Kurulu için Malatya’ya gelen AK Parti Kayseri Milletvekili ve MTTB Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel ve beraberindeki heyet, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile bir araya geldi. 

AK Parti Kayseri Milletvekili ve MTTB Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel’i Malatya’da misafir etmekten dolayı onur duyduklarını söyleyen Başkan Gürkan, “ Sayın milletvekilimiz her ne kadar Kayseri Milletvekili gibi gözükse bile biz kendisini Malatyalı olarak biliyoruz ve Malatya Milletvekili olarak da biliyoruz. Malatya’nın problemleriyle ilgili, sorunlarıyla ilgili bir sıkıntı olduğu takdirde kendileri olsun muhterem babaları Yaşar Karayel olsun bu konuda Malatya ile özdeşleşmiş bir kimliğe haizlerdir. Malatya’nın sorunlarının çözümü noktasında bizlerden çok daha öncülük eden bir yapı formatında her zaman Malatya’nın sorunlarına çözüm bulma noktasında gayret gösterirler. Bu anlamda kendilerinin şahsında muhterem babaları Yaşar Karayel’i de sağlık ve esenlik temennisiyle anmak istiyorum. Sayın Milletvekilimiz özellikle MTTB Genel Başkanı olması nedeniyle de Malatya’ya sık sık gelirler. MTTB’de bir bayrak değişimi olacak. MTTB’nin değerli Malatya başkanı Mehmet Sağdıç kardeşimiz görevi Hamza Alaman kardeşimize devredecekler. Hamza Alaman kardeşimizde aldığı bayrağı daha ileriye götürecek. İnşallah daha güzel işleri memleketimize ve gençlerimize sunacaklar” dedi.

Her Geldiğimizde Malatya’yı Daha Güzelleşmiş ve Gelişmiş Görüyoruz

AK Parti Kayseri Milletvekili ve MTTB Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel ise ziyarette, “ Malatya ziyaretimizde şehr’ül eminimiz olan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımıza ziyarette bulunduk. Başkanımız her zamanki misafir perverliğiyle bizleri ağırlıyor. Malatya’ya MTTB’nin il genel kurulunu yapmak için geldik. Genel Kurulumuzda başkanlıkta çok emeği olan Mehmet Sağdıç kardeşimiz görevi Hamza Alaman kardeşimize devredecek. Sadece Malatya’dan değil, Adıyaman’dan, genel merkezimizden ve çevre illerimizden başkanlarımız Malatya’da bir araya gelmiş olacak. Malatya bizim için çok kıymetli bir şehir. Bulduğumuz her fırsatta Kayseri’den Malatya’ya geliyoruz, gelmekten de memnun oluyoruz. Her geldiğimizde de Malatya’mızı biraz daha güzelleşmiş, biraz daha gelişmiş görüyoruz ve bundan da memnun oluyoruz. Emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan olmak üzere teşekkür ediyoruz. Başkanımız, Malatya’mızı da inşallah her zaman olduğu gibi Türkiye’nin önde gelen şehirlerinin başında yer almasını devam ettirsin inşallah” açıklamalarında bulundu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler