Muharrem Zeyno Adına Düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, geçtiğimiz günlerde vefat eden Muharrem Zeyno adına düzenlenen futbol turnuvası başladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, geçtiğimiz günlerde vefat eden Muharrem Zeyno adına düzenlenen futbol turnuvası başladı.

Malatya futbol kamuoyunun yakından tanıdığı, uzun yıllar Malatya futboluna hizmet eden ve 26 Mayıs günü geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Muharrem Zeyno adına düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvası, İl Jandarma Komutanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında oynanan müsabakayla başladı.

Turnuvanın ilk maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Kadın Aile Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Hilal Yıldırım, “Spor her ne kadar fiziksel bir aktivite olarak algılansa da insan ilişkilerine ciddi katkılar sağlamaktadır. Bizler de Kadın Aile Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'müz ile birlikte kurumlar arası spor turnuvaları düzenleyerek, Malatya’mızda hizmet eden tüm personellerimizi sporla buluşturup kaynaştırmak istiyoruz. Bu kapsamda 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlemiş olduğumuz spor turnuvalarımıza katılım sağlayan tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz. Desteklerinden dolayı da Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan'a da teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Muharrem Zeyno’nun oğlu Mustafa Zeyno ise düzenlenen turnuvadan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ederek, “Ben Muharrem Zeyno’nun oğluyum. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze herkese teşekkür ederiz” diye konuştu. 

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adem Bedir Ergül’de “İkincisini düzenlemiş olduğumuz kurumlar arası spor müsabakalarına bugün itibariyle başlamış bulunuyoruz. Centilmenlik içerisinde geçmesini diliyorum. Tüm sporcu arkadaşlarıma başarılar diliyorum” sözlerine yer verdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan ise, “2. kurumlar arası futbol turnuvası çok anlamlı oluyor. 1’nci turnuvamızı kardeşimiz Akif Çelik adına düzenlemiştik. 2. turnuvamızı da Muharrem Zeyno adına düzenliyoruz. Muharrem Zeyno ile sürekli konuşup paylaşımlarda bulunduğumuz da gelecek adına spor konuşurduk. Hem futbol adına hem de gençlerimizin birlik beraberliği adına ve de Muharrem Zeyno adına bu turnuvayı düzenliyoruz. Tüm katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Ercan Altın’da, “Bu değerli organizasyonun kurumlar arası ilişkilere de çok büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Amaç burada birlikte beraberce kurumlar arası güzel bir diyalog oluşturmak centilmence geçmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

25 kurumun katıldığı, 4 grupta oynanacak olan maçlarda final 30 Ağustos günü oynanacak. Sağlık Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvanın açılış maçında Yeşiltepe Spor Kompleksi Ampute Futbol Sahasında A Grubu ilk maçta İl Jandarma Komutanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü’nü 3-0 mağlup etti.

A Grubunda oynanan diğer maçlarda ise alınan sonuçlar;

Yeşilyurt SGM: 2 – 3 :Baro

Telekom: 2 – 12 :İnönü Üniversitesi

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler