Muhtarlardan Kanbay tepkisi

Pütürge Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Aslan, 68 mahalle muhtarı ile birlikte basın toplantısı düzenleyerek Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’ın görevden alınmasına ve alınma şekline tepki gösterdiler.

Pütürge Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Aslan, dernek binasında beraberinde mahalle muhtarları ile birlikte basın toplantısı düzenleyerek, Battal Kanbay’ın görevden alınmasına  tepki gösterdi. 
 
Açıklama da, “Biz 2023’e böyle bayram olacak diye hazırlanırken, maalesef bu şartlar altında biraz sıkıntılar doğacak diye düşünüyorum. Tabi bunun zararını görecek olan kişi, bizim kıymetli bizim başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Milletvekillerimiz bunun farkında değiller ” denildi. 
 
Pütürge Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Aslan, “Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay görevden niçin alındığını, neden alındığını bizzat biz bunun peşindeyiz? Görevden almanın usulü, üslubu vardır. Bir yolsuzluk olur, eğitimde sıkıntılar olur, biz sadece Malatya İl Milli Eğitim Müdürünün görevden alınmasını nedenini öğrenmek istiyoruz. Battal Kanbay, Malatya’nın bir evladıdır,  Pütürge’nin de bir evladıdır. Tabiki göreve geldiği gibi, gidecektir de. Ama görevden almanı da edebi ve üslupları vardır. Bu mübarek  Ramazan ayında, iftara  5 dakika kala bir İl Milli Eğitim Müdürünün görevden alınmaması gerekiyor.  Görevden almanın da bir usulü, üslubu vardır.” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler