Mustafa Sarıgül Malatya’ya Geliyor

Aralık ayında kurulan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Perşembe günü Malatya’ya gelerek ziyaretlerde bulunacak.

52 ilde parti teşkilatlanmasını tamamlayan Türkiye Değişim Partisi’nin Perşembe günü Malatya il başkanlığı açılış törenine katılması beklenen Mustafa Sarıgül’ün Malatya’da bir dizi programa katılacağı bildirildi. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Malatyalı Soner Gökçe, Sarıgül’ün Malatya’ya gelişini heyecanla beklediğini söyledi.

Malatya’da da değişimin başlayacağını belirten Soner Gökçe, “Türkiye’de çok kısa bir zaman diliminde 52 ilde teşkilatlarımızı kurduk. İnce eleyip sık dokuyoruz ama Türkiye’de bu kadar kısa bir süre zarfında teşkilatlanmayı başaran Türkiye Değişim Partisi şunu gösterdi ki; ülkemizin değişime aç olduğunu ve değişimin artık milletimiz için elzem olduğunu göstermiştir. Hem Malatya’da hem de Türkiye’de değişime ihtiyaç olduğu ortadadır. Ekonomide değişime ihtiyaç var. Milletimiz çok zor durumlardan geçiyor. Esnafımıza bakış ile ilgili mutlaka köklü bir değişim gerekmektedir. İşsizlerin tek umudu aslında değişimdir. Tarım politikaların bir an önce değişime ihtiyacı var. Kayısı cenneti Malatyalı çiftçilerimizin değişime ihtiyacı var. Her alanda değişimin nasıl olacağını, kalem kalem biliyoruz” dedi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Soner Gökçe, Sayın Sarıgül’ün açılış programı için Perşembe günü saat 11.00’da Malatya’da olacağını ve tüm Malatyalıları programa davet ettiğini söyledi.

Kaynak:Malatyagazetecilercemiyeti.org

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler