Spor Salonu Temel Atma Törenine Katılan Heyet Arguvan Belediyesini Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arguvan ilçesinde yapılacak olan Kapalı Spor Salonu’nun temel atma törenine katılan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık ve MHP İl Başkanı Mesut Samanlı ile birlikte Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arguvan ilçesinde yapılacak olan Kapalı Spor Salonu’nun temel atma törenine katılan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık ve MHP İl Başkanı Mesut Samanlı ile birlikte Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler. 

Kızıldaş: Büyükşehir Belediyemizin yatırımlarına ve hizmetlerine teşekkür ediyorum

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, “ Arguvan ilçemize yapılan güzel bir yatırımın temel atma programında bir araya gelmek bizim için ayrıca çok özel ve güzel. Bu, birlik ve beraberliğimizin ifadesi. Bu anlamda bende bu konuda geçmişteki yatırımlara, bugün devam eden yatırımlara, bundan sonrada proje halinde olan Büyükşehir Belediyemizin bütün yatırımlarına ve hizmetlerine teşekkür ediyorum. Arguvan İlçemizde Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız ve milletvekillerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi. 

Samanlı: Arguvan Belediye Başkanımıza güzel karşılamaları için teşekkür ediyorum

Türkü Diyarı Arguvan’da Büyükşehir Belediyesinin temel atma programı için bir araya geldiklerini söyleyen MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, “Sayın Belediye Başkanımıza misafirperverliği için, Arguvan’ın güzel halkına sıcak karşılamaları için teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımıza bütün ilçelerimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. 

Gürkan: Arguvan Belediye Başkanımızı çalışmalarından dolayı kutluyorum

Toplumun her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmasını istediklerini ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Arguvan İlçe Belediye Başkanımız Mehmet Kızıldaş’ı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Arguvan’da birlik ve beraberlik noktasında gösterdiği gayret için ayrıca teşekkür ediyorum. Memleketimizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Dolayısıyla insanlarımızı ötekileştirme gibi ve dışlaması gibi hiç kimsenin öyle bir lüksü yoktur. Biz toplumumuzun birlik ve beraberlik içerisinde olmasını istiyoruz. Ayrıca şu anda Türkiye’nin içerisinden geçtiği konjektör birlik ve beraberlik içerisinde olmamızı mecbur hale getiriyor. Arguvan ilçemizde güzel bir Türkü Festivali yapıldı. İnşallah bundan sonra da daha güzel işlerde birlikte oluruz diyorum. Arguvan Belediye Başkanımıza bizlere gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca Muharrem Ayının onuncu günündeyiz. Bütün hemşerilerimin Muharrem Ayını da kutluyorum” diye konuştu.

Çalık: Yatırımın adresi milletimizdir

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, “ Kıymetli Arguvan İlçe Belediye Başkanımıza hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Yatırımın adresi milletimizdir. Diğer ilçelerimize nasıl yatırım getiriyorsak Arguvan ilçemize de talepleri karşısında yatırımlar için elimizden gelen tüm gayret ve çabayı sarf ediyoruz. Hem bakanlıklarımız nezdinde hem de yerelde Büyükşehir Belediyemizin büyük gayret ve çabalarıyla, asfaltıyla, içme suyuyla, altyapısıyla, Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde spor salonlarımızla Arguvan’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Arguvan Belediye Başkanımıza hizmetleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Tüfenkci: Arguvan’daki kültürü yaşatmamız gerekiyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de, “ Arguvan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte uyumlu bir çalışma içerisindeler. Ülkemizin her karışına hizmeti götürürken nasıl kimseyi ayırt etmiyorsak ilimizde de kimseyi ayırmadan 13 ilçemize hizmeti götürmeye çalışıyoruz. Bütün ilçelerimizde de bu hizmetlerin yansımalarını görüyoruz. Arguvan ilçemizin Malatya’ya ve Türkiye’ye mal olmuş bir özelliği de var. Bunu bizler Türkiye’de de hissediyoruz. Onun için Arguvan ilçemize ayrı bir özen göstermemiz gerekiyor. Arguvan’daki kültürü yaşatmamız gerekiyor. İçerisinde bulunduğumuz Muharrem Ayı vesilesiyle de bütün Kerbela şehitlerine ve bütün şehitlerimize rahmet diliyorum. İnşallah bu olaylarla bir daha dünya karşılaşmaz. Belediye Başkanımıza sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti MKYK Üyeleri ve Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve Öznur Çalık, MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve beraberindeki heyet, Arguvan Belediyesi ziyaretinin ardından Arguvan AK Parti İlçe Başkanı Gazi Üşen ve yönetim kurulunu da ziyaret ettiler.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler