Tdp Malatya'da Kongre Yaptı

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Dış ilişkiler Başkanı MKYK Üyesi Teoman Mutlu, Malatya il kongresine katılmak için ilimize gelirken, İl kongresinde atama görevini sürdüren il başkanı Ramazan Akbudak'ın kongre ile birlikte il başkanlığı tescillenmiş oldu.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Dış ilişkiler Başkanı MKYK Üyesi Teoman Mutlu, Malatya il kongresine katılmak için ilimize gelirken, İl kongresinde atama görevini sürdüren il başkanı Ramazan Akbudak'ın kongre ile birlikte il başkanlığı tescillenmiş oldu. 
 
Türkiye Değişim Partisi 13 Ağustos 2021 Cuma günü Saat 13.00'da il başkanlığında,  il kongresini gerçekleştirildi. Bu kapsamda aslen Malatyalı olan ve Mustafa Sargül'ün A takımında yer alan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Dış ilişkiler Başkanı MKYK Üyesi Teoman Mutlu, il kongresi için Malatya'ya geldi. 
Kongre öncesinde bir değerlendirme yapan Mutlu; "Malatya'da il kongremizi yapmak amaçlı bulunuyoruz. Demokrasi şöleni nasıl olur bunu tüm vatandaşlarımıza göstereceğiz. Bizim tek amacımız var, Yurttaşlarımız daha müreffeh ve sağlıklı bir şekilde yaşamasını sağlamak. Umarım il kongremiz hayırlara vesile olur. İl başkanımız Ramazan Budak'ın nezdinde değişiklikler var. İlçe başkanlarımızın bazılarında ve yönetimlerinde değişiklikler var. Bunların hepsi il kongremizde tescillenecek. Bildiğiniz üzere bunlar ilk olarak atama usulü ile yapılmıştı. Bizler Malatya'nın bütün ilçelerinde şuan örgütlenmiş ve ilçe kongrelerini bitirmiş durumdayız. Nasip olursa da bugün düğünü yapıp Malatya il kongremizi bitireceğiz" dedi.  
 
 Sonrasında bir değerlendirme yapan Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcüsü Soner Gökçe, "Siyaset Uzun bir maraton. Siyaset emek isteyen, inanla azimle devam edilmesi gereken bir mücadele. Amacı halka hizmettir. Bu sebeple Asla ve asla hiçbir ayrım olmadan, sağ sol ayrımı olmadan, herkesi kucaklayan, önce devlet sonra parti diyen bir anlayış ile bir mücadele için yollardayız. Herkesin desteğini görmüş bir genel başkanımız var. Evet 24 Aralık'ta kurulduk 64 teşkilatımız kuruluşunu gerçekleştirdi.  Büyük kongremizi, seçime girme hakları elde etmiş bir parti olmanın gururunu yaşıyoruz." Diye konuştu. 
 
Yapılan kongrede Malatya il başkanlığına Ramazan Akbudak ile devam edilirken, il yönetim kurulu şöyle oluştu;   Yönetim Kurulu Asil Üyeler I-Ramazan Akbudak -İl Başkanı Engin Başar -İl Sekreteri, Mehmet Fethi Eroğlu-İl Saymanı, Şahin Coşkun, Yunus Pala, İlhan İpek, Abdulvahap Tamberk, Özcan Tuncel, Erbay Bingöl, Numan Çakırbey, Abdurrahman Karadağ
İl Disiplin Kurulu Asil Üyeleri ise, Sercan Duman, Enver Özbağ, Turgut Korkmaz, İzzet İpek, Yılmaz Koç
Disiplin Kurulu Yedek Üyeler, Ahmet Duran, Ali Gümüşay, Kadir Akşahin Yönetim Kurulu Yedek Üyeler Battal Enes Korkmaz, İbrahim Halil Işık, Ramazan Yağmur, Emra Özkan, Mükerrem Ayık, Esranur Akyol
Kurultay Delegesi; Ramazan Akbudak, Engin Başar, Mehmet Fethi Eroğlu, Şahin Coşkun,  Cihangir Solak, Aydın Canpolat, Ömer Yıldız, Celal Şatır, Abdulvahap Tamberk, Yunus Pala,Yakup Gürbüz, Erbay Bingöl.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler